AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Ankara Milletvekili MKYK Üyesi Kurtcan Çelebi ili birlikte, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerdeki listeleri, İl Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti.  
Kurtcan Çelebi’yle birlikte bir basın açıklaması yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, belediye ve il genel meclisinde görev alacak isimlerin liyakat esasına göre belirlediğini söyledi.
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mıllık’la birlikte bir açıklama yapan MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, 31 Mart seçimlerinde vatandaşın gönlüne dokunarak, sandıktan birinci çıkacaklarını ifade etti. Bir önceki yerel seçimde yine AK Parti’nin kazandığını dile getiren Kurtcan Çelebi, “Partimiz halkımızın gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacaktır” dedi.

Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul da, listelerin liyakat esasına göre belirlediğini kaydetti. Tuğrul, “. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşkilatlara liyakat ve eğitim konularında hassasiyet göstermelerini istediğini söyledi. İmarından çevreye kadar toplumun her kesimini bilen ve aynı zamanda belediyecilik noktasında da tecrübe sahibi isimleri belirledik. Belediye ve İl Genel Meclisleri listelerinde liyakati esas alarak hareket ettik. Tüm aday arkadaşlarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Öte yandan listede şu isimlerin yer aldığı öne sürüldü.
1    Mehmet Gün
    2    Mustafa Yıldız
    3    İlknur Ertuğrul
    4    Emre Hazar
    5    Hikmet Kahraman
    6    Kemal Solakhan
    7    Zeynep Ceylaner
    8    Altan Tufan
    9    Osman Tekbaş
    10    İbrahim Türksoy
    11    Turgut Özçelik
    12    Züleya Yıldırım
    13    Gökhan Yalçın
    14    Yusuf Akcan
    15    Mehmet Keskin
    16    İsmail Aktay
    17    Özgür Tosun
    18    İbrahim Uyar
    19    Hilal Sabancı
    20    Olcay Akbaba
    21    Galip Mıllık
    22    Said Damar
    23    Yasemin Demir
    24    Muzaffer Okan
    25    Önder Keser
    26    Alptekin Erik
    27    Ramazan Özkan
    28    Ünsal Özkır
 
Editör: TE Bilişim