Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Afrin’de bir süredir devam eden ‘Zeytindalı Harekatı’ndaki şehitler anısına fidan dikme etkinliği düzenledi. Yoncalı Köyü’nde bulunan ‘Şehitler Ormanı’ndaki fidan dikme etkinliğine, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve parti mensupları katıldı.


 
AK Partililer, Zeytindalı ve diğer harekatlarda şehit düşen askerlerin anısına birer fidanı toprakla buluşturarak, şehitler ormanına katkıda bulundular. Burada bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “AK Parti Uşak il ve ilçe teşkilatları olarak, ülkemizin bugünlere gelmesi ve ilelebet payidar kalması için canını ortaya koyan aziz şehitlerimizi anmak için bir etkinlik düzenledik. Her bir fidanı bir şehidimize adadık ve ilk sularını teşkilat mensuplarımızla birlikte verdik. Ülkemiz şu anda önemli bir dönüm noktasındadır ve askerimiz Suriye’de gerek vatan savunması ve gerekse mazlum milletlerin korunması için canını ortaya koymuşlardır. Bugüne kadar ülkemiz için canını veren tüm aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz ve bu fidanları onlara adıyoruz” dedi.


 
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay da, “Toprağına, bayrağına, vatanına ve milletine bağlı bir toplumuz ve bugün aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle bir kez daha anıyoruz. Bu etkinliğe imza atan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öte yandan etkinliğin sonunda günün hatırası için toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
 
Editör: TE Bilişim