Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
USAKPORT.COM// AK Parti Uşak İl Teşkilatı, eğitime destek çalışması kapsamında, Merkeze bağlı Kaşbelen Köyü İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, burada yaptığı açıklamada, “Türkiye’de kalkınma hamlesi başlatan ve bir hain çıkar grupları  tarafından engellenmeye çalışılan bir hükümetimiz var. Bizler AK Parti’nin birer neferleri olarak, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye ve akla gelecek her alanda ülkemizi büyütmeye ve ilerletmeye devam edeceğiz” dedi.



AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında gerçekleştirdiği eğitime destek faaliyetlerini sürdürüyor. Daha önce kent merkezi ve ilçelere bağlı eğitim kurumlarında kırtasiye malzemesi dağıtan AK Parti Uşak İl Teşkilatı, son olarak Merkeze bağlı Kaşbelen Köyü İlköğretim Okulu’ndaki 150 öğrenciye destek verdi. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Burada bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Türkiye’nin 15 Temmuz’daki darbe girişimini tek yürek olarak püskürttüğünü ve büyüme ve istikrardan yana tavır aldığını söyledi.



Türkiye’nin 2002’den bu yana eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi ve diğer alanlarda büyüdüğünü dile getiren Servet Kuş, “AK Parti Uşak İl Teşkilatı olarak eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. İlimizdeki öğrencilerimize bu kapsamda kırtasiye malzemelerini teşkilat olarak hediye ediyoruz. Son olarak Kaşbelen Köyü’ndeki öğrencilerimizle buluştuk. Hükümetimiz, ülkemizi her anlamda büyütmeye devam edecektir. AK Parti 2001’de kuruldu ve o tarihte askeri vesayetten bıkmış bir toplumduk. 2002’de kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde iktidara geldik ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını tüm dünyaya gösterdik. Kapatma davaları, e-muhtıralar ve askeri darbe tehditlerine pabuç bırakmayan milletimiz ve hükümetimiz, son olarak 15 Temmuz darbesini püskürtmüştür. Türkiye’de kalkınma hamlesi başlatan ve hain çıkar grupları tarafından engellenmeye çalışılan bir hükümetimiz var. Bizler AK Parti’nin birer neferleri olarak, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye ve akla gelecek her alanda ülkemizi büyütmeye ve ilerletmeye devam edeceğiz” dedi.



21 Ekim Gazeteciler Basın Bayramına değinen Servet Kuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “15 Temmuz’da basınımızın yararını bir kez daha gördük ve milletimiz bir felaketin eşiğinden medyanın da desteği ile kurtuldu. TRT’yi ele geçirmeye çalışan hainlerin püskürtülmesi, sayın Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımızın verdiği mesajların milletimize iletilmesi, milli direnişin ateşini yaktı. Sokakları ve meydanları boş bırakmayan milletimiz, ülkemizi hainlerin elinden kurtardı. Böylesine anlamlı bir görevi üstlenen tüm gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum ve bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum”.
 
 
 


 
Editör: TE Bilişim