Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları’nın 5’inci olağan kongresi, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı’nın katılımıyla, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı ve mevcut Başkan İlknur Ertuğrul, bir dönem daha göreve seçildi. 

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları’nın 5’inci olağan kongresine; TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Naci  Bostancı, Milletvekili Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatı temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. 

Kongrede AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili Mehmet Altay ve AK Parti Uşak İl Kadın Kolları İlknur Ertuğrul birer konuşma yaptılar. Son olarak TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı bir konuşma yaparak, kadınların siyasetteki önemine değindi. Bostancı, kadın kollarının bugüne kadar elde edilen seçim zaferlerinde büyük payının bulunduğunu ve 2019 seçimleri için çalışmaların başlayacağını ifade etti. 

Konuşmaların ardından kongreye geçildi ve AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul bir dönemliğine daha göreve getirildi. Son olarak hatıra fotoğrafı çekildi ve kongre tamamlandı.  
 
Editör: TE Bilişim