Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
    AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve yönetim kurulu üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kentteki yatırımlar ve genel siyasetle ilgili istişarelerde bulunuldu. 
    Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kısa bir süre önce göreve gelen Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve ekibini tebrik etti ve başarılar diledi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti'nin halka hizmet etmeyi gaye edinen bir siyasi parti olduğunu belirterek, "İlimize ve ülkemize hizmet için birlik ve beraberlik içinde çalışmaktayız. Siyasi partilerin ana amacı halka hizmet üretmek ve refah seviyesini artırmaktır. Fakat bugüne kadar bu amaca tam anlamıyla ulaşabilen tek partinin AK Parti olduğunu görüyoruz. Böylesine önemli bir davanın Uşak'taki temsilcilerine teşekkür ediyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 


    Uşak'ta 2002'den sonra önemli atılımların başladığını kaydeden Başkan Cahan, "2002'den beri Uşak'ta bayrağı taşıyan bir siyasi partinin birer neferleriyiz. Hizmetler o günden bu yana hep artarak devam etti. Uşak ve Türkiye için hayal gibi görünen bir çok gelişme bizim zamanımızda hayata geçti. 2014'te bir dönem aradan sonra tekrar AK Partili belediye olarak göreve başladık. Kısa sürede çok önemli atılımlar gerçekleştirdik ve özellikle yollar konusunda yoğun bir çalışmamız oldu. İlimizdeki çevre yollarını asfaltladık ve gerekli düzenlemeleri yaptık. 2 battı çıktıyı tamamladık ve 3'üncü de yakın bir zamanda bitecek. İlimizde yapım aşamasında olan yollarımızda da büyük ilerlemeler kaydettik ve 2018'e sorunsuz olarak gireceğiz" diye konuştu. 


    AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar da, "Uşak halkı hizmette en iyilere layıktır ve bizler AK Parti'nin birer neferleri olarak vatandaşımıza her şeyin en iyisini sunmaya çalışacağız. Teşkilat olarak yenilendik ve daha önce görev yapan arkadaşlarımızın da desteklerini alarak, 2019 seçim çalışmalarına başladık. Teşkilat olarak çalmadık kapı bırakmayacağız ve yoğun bir çalışmayla halkımızın teveccühünü kazanacağız" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim