Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Mert Şişman, yeni sanayi sitesindeki esnafı ziyaret ettiler. Burada bir açıklama yapan AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, AK Parti Hükümetlerinin esnaf için maddi ve manevi bir çok desteğinin bulunduğunu ve bundan sonra yapılacak ve yapılması gereken çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi 
 
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri için gruplar halinde, kentteki köy, mahalle, esnaf ve kurum ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Uşak İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin belirlediği programa göre çalışmalara, milletvekili adayları Mehmet Altay, İsmail Güneş ve Mert Şişman’ın yanı sıra aday adayı olan isimler de katılıyor. 



Dün esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Mert Şişman’a, daha önce İl Başkanlığı görevi yapan ve 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayı olan Basri Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve teşkilat mensupları eşlik etti. Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafla sohbet eden AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Altay ve Mert Şişman, hükümetin esnafa yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi ve esnafın taleplerini de not aldılar. 
           
AK Parti Hükümetlerinin her dönem esnafın yanında olduğunu ve KOSGEB, Esnaf Kefalet ve diğer can suyu kredi desteklerinin her dönemde devam ettiğini kaydeden Mehmet Altay, ayrıca esnafın daha uygun koşullarda hizmet üretmesi için yeni alanların inşa edildiğini ve Uşak’ın bu konuda bir çok kente göre bir adım daha önde olduğunu belirtti.
           


           Bir diğer milletvekili adayı Mert Şişman da burada bir açıklama yaptı. Şişman, “Hükümetimiz, Uşak esnafının her zaman yanında oldu ve onlar için hep daha iyisini hedefledi. Bugüne kadar esnafımıza yönelik maddi desteklerin yanı sıra fiziki mekan bazında da projeler ortaya kondu. Dokumacılar sitesi, bunun güzel örneklerinden bir tanesidir ve yeni bir sanayi sitesi için de çalışmalar devam etmektedir. En önemlisi, esnafımızın yeni alanlarda hizmet vermesi için TOKİ ve Belediye işbirliği ile kentsel dönüşüm çalışması tamamlandı. Cenabı Allah’ın izni ve halkımızın teveccühü ile göreve gelirsek, ilimiz esnafı için yapılan ve yapılması gereken tüm çalışmaların takipçisi olacağız” dedi.
           
            Öte yandan Mehmet Altay ve Mert Şişman ve kendisine eşlik eden teşkilat mensupları, AK Parti’nin 2023 hedefleri hakkında da Yeni Sanayi Sitesi esnafına bilgi verdi.
Editör: TE Bilişim