Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın 24 Haziran’da milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Ankara Spor Salonu’nda yapılan törenle tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantı hakkında bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Haziran seçimine kadar gece ve gündüz demeden el birliği ile çalışacaklarını ve yeni ve Güçlü Türkiye için Uşak’tan en yüksek oyu alacaklarını belirtti. 

AK Parti’nin halka verdiği bütün taahhütleri yerine getirdiğini söyleyen Mehmet Çakın, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantımıza Uşak olarak katıldı. Uşak milletvekili adaylarımız burada kamuoyuna bir törenle tanıtıldı. Bu tanıtım toplantısı bize hem ülkemizin önümüzdeki dönemdeki yol haritasını da göstermiş oldu. AK Parti, güçlü Türkiye’nin inşası için bugüne kadar nasıl emek verdiyse, bundan sonra da faaliyetlerine bir fazlasını katarak çalışacaktır” dedi. 
Editör: TE Bilişim