Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
24 Haziran seçimlerinde, AK Parti’den Uşak Milletvekili seçilen Mehmet Altay ve İsmail Güneş, mazbatalarını aldılar. Uşak Adliyesi’nde düzenlenen mazbata teslim törenine, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve YSK Uşak İl Temsilciliğinde görevli yönetici ve personel katıldı. 



Mazbata teslim töreninde bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, teşkilatının tüm mensuplarının ortaya koyduğu çalışmalar sonunda Uşak’ta ipi göğüslediklerini belirterek, “Gerek partimiz ve gerekse Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatlarının yaptığı yoğun çalışmaların sonucunu almış bulunuyoruz. Uşak’tan Cumhur İttifakının 2 adayını Ankara’ya yüksek bir oy oranıyla göndermenin gurunu yaşamaktayız. Gönül 3 milletvekilini çıkarmayı isterdi. Milletimiz yine en yüksek teveccühü bize gösterdiler. Cumhurun ittifakına oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönem Ankara’da ilimizi temsil eden milletvekillerimiz, Mehmet Altay ve İsmail Güneş’e de başarılı bir dönem diliyorum. Uşak’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 




Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tekrar göreve gelen Mehmet Altay ve İsmail Güneş’i tebrik ettiğini belirterek, “Bu seçimde Uşak halkı, aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da seçmiştir. Alınan bu sonuçta emeği olan tüm partililerimize ve AK Parti’ye gönül verenlere şahsım ve partim adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu dönem ilimizi Ankara’da temsil edecek olan Mehmet Altay ve İsmail Güneş’i tebrik ediyor ve Cenab-ı Allah’ın izniyle görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını biliyorum. Cenab-ı Allah Uşak ve diğer illerimizden seçilen tüm milletvekillerimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu. 



 Öte yandan mazbatalarını alan Mehmet Altay ve İsmail Güneş, törenin ardından YSK İl Temsilciliğindeki yöneticiler ve görevliler ve parti teşkilatı üyeleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.
Editör: TE Bilişim