Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Teşkilatı, Karahallı ilçesinde bir dizi ziyaret ve toplantı yaptı. Burada ilk olarak Karahallı İlçe Başkanı Şerafettin Afacan ile görüşen AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, daha sonra Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu ve İl Genel Meclisi Üyesi Durmuş Yavuz’u ziyaret etti. İl Kadın Kolları Teşkilat başkanı ve ilçe koordinatörüyle birlikte ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, 2023 seçimlerine giden yolda, gidilmek ilçe, girilmedik köy ve mahalle bırakmayacaklarını ve her alanda AK Parti’nin yaptığı faaliyetleri ve hizmetleri anlatacaklarını ifade etti.

Karahallı’ya yapılan yatırımlar hakkında değerlendirme yapan Hilal Sabancı, AK Parti Hükümeti’nin ilçeye önemli yatırımlar yaptığını ifade etti. Karahallı’nın değeri olan Clandras köprüsü ve şelalesinin bulunduğu bölgenin önemli yatırımlarla güzelleştiğini ifade etti. Karahallı’nın doğal ve tarihi değeri Clandras köprüsünün AK Parti hükümetleri döneminde güzelleştiğini ifade eden Hilal Sabancı, bu konuda yapılan çalışmaların meyvelerini verdiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim