Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
 AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, partisinin 13’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “AK Parti’nin kurulmasıyla gerek ülkemizde ve gerekse ilimizde yeni bir dönem başladı. Halk gerçek hizmetin ne olduğunu bu dönemde anladı” dedi. AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulduğunu hatırlatan Basri Yıldırım, partisinin iktidara geldiği günden beri vatandaşın temel sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü söyledi. 30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerde Uşak’ta büyük bir patlama yaptıklarını dile getiren Basri Yıldırım, “Bu zaferin hemen ardından, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir teveccüh gösterildi. Başbakanımız Uşak’tan yüzde 50,6 ve Türkiye genelinde de yüzde 51, 8 ile 12’inci Cumhurbaşkanı seçildi. Bu tablo, ilimizde ve ülkemizdeki hizmetlerin başarısını somut bir şekilde ortaya koymaktadır. Partimiz kurulduğu günden itibaren millete hizmet etmeye başladı. Daha iktidara gelmeden sorunları tek tek tespit etti. Ciddi bir ekip çalışmasıyla yapılanan AK Parti, iktidar olduğunda milletin gerçek temsilcisi olduğunu gösterdi. Ülkemiz sağlıkta, eğitimde, sanayide, bilimde ve demokraside çok önemli mesafeler kat etti” dedi. Uşak’ta AK Parti döneminde yapılan yatırımları anlatan Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “Partimizin ilimize büyük bir önem verdi ve ciddi yatırımların önünü açtı. Atık su arıtma tesisi, asfalt şantiyesi, doğalgaz, üniversite, çevre yolu yapımının başlaması, ilçe ve köylerdeki yolların standartlara uygun hale getirilmesi, sanayiciye verilen teşviklerle istihdamın yükseltilmesi, otel konforunda hastane binası, müzeler kompleksi ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan kentsel dönüşüm bizim dönemimizde gündeme alındı. Uşak, yeni yatırımlara sahne olmaya devam edecek.”

UŞAK’TA CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

AK Parti’nin Uşak’ın her mahallesinde ve her köyünde olduğunu söyleyen Basri Yıldırım, “Partimiz ilimizde önemli bir hizmet hamlesini daha başlattı. 30 Mart günü yapılan yerel seçimlerde Uşak Belediyesi’ni kazandık. Ayrıca İl Genel Meclisi’ne de en fazla üye kaydeden parti olduk ve hizmetlerin artarak devamı noktasında önemli bir aşama kaydettik. Partimizin Uşak’taki bütün teşkilatları ile köy köy ve mahalle mahalle sorunları tespit ediyoruz. Danışma meclisi toplantılarımızı mahallelerimizde yapmayı kararlaştırdık. Artık tabanın sorunlarını daha iyi analiz edeceğiz” diye konuştu. Partisinin hizmet üretirken hiçbir ayrım yapmadığını belirten Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “Partimize oy veren ve vermeyen herkese hizmet ediyoruz. Biz halkımızı seviyoruz ve ona hizmetkar olmak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin 13’üncü kuruluş yıldönümünü canı gönülden tebrik ediyor ve gecesini gündüzüne katarak halkımız için çalışan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim