Yazan: Ali Araslı

 Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu söylenir.

Oysa insanın özü (aslı) da değişmez. Belki de değişim insanın özünün ta kendisidir.

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

İnsan özü gereği sürekli değişir ve gelişir. Fakat öz hep aynıdır ve ne kadar uğraşırsanız uğraşın tohumu değiştirmezsiniz. Bu nedenle özden çıkmak değişim değildir.

2001’de kurulan ve Milli Görüş gömleğini çıkardığını, yenilendiğini topluma anlatan AK Parti, son 3 genel seçimde tek başına iktidar oldu. 3 yerel seçimde ezici bir üstünlük elde etti ve son Cumhurbaşkanlığı seçiminde de azımsanmayacak bir oyla birinci çıktı.

Mevcut hükümet, çok farklı gruplarla da karşı karşıya kaldı. Ergenekon, Balyoz ve son olarak da paralel devlet kavramlarının ortaya çıkardığı durum ve olaylar halen tarih sayfalarında yer edinmeye devam ediyor.

AK Parti, yola çıktığında sağcı-solcu demeden bütün toplumu kucaklayan bir parti oldu. Fakat zaman kan uyuşmazlıklarının oluşturduğu sorunları birer birer gözler önüne serdi.

Şimdi AK Parti, önemli bir dönemeçte ve bunu öze dönerek başarmaktan yana…

Önümüzdeki genel seçimlerde AK Parti’nin yeni kadrosu oluşacak ve 3 dönem kuralıyla bir çok isim Meclis ve kabine dışında kalacak.

Milli görüş kimliği ve gömleği bu dönemde yineden revaçta olacak diye düşünüyoruz. Bu nedenle yeni kurulacak hükümette milli görüşün süzgecinden geçen isimler yer alabilir.

Çünkü her şey, elbet bir gün aslına dönecektir…

 

Editör: TE Bilişim