AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, sosyal medya aracılığıyla partisinde bölünmüşlük izlenimi oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, “AK Parti’ye zarar vermek için seçimlerin hemen ardından, bölünmüşlük senaryoları yazılmaya başlandı. Yaygın ve yerel bazda sistematik şekilde ortaya atılan bu iddiaların hiçbirinin aslı yoktur. Ortaya atılan bütün iftiralara rağmen, partimiz ilk kurulduğu günkü heyecan ve azimle çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili

SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA KARALAMA KAMPANYASI

Partisindeki yöneticilerin arasında ikililik ve bölünmüşlük olduğuna dair iddiaların sosyal medya aracılığıyla ortaya atıldığını söyleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, söz konusu dedikodulara itibar edilmemesini istedi. Partisinin il, ilçe, belediye ve milletvekilliği bazındaki temsil makamları ve yöneticilerinin uyum içinde çalıştığını kaydeden Basri Yıldırım, “7 Haziran seçimlerinden birinci parti çıkmamıza rağmen, eksiklerimiz var dedik ve kendi içimizde gerekli özeleştirileri yaptık. Fakat asla teşkilat içinde ayrışma ve ikililik yaşanmadı. Aksine birlik ve bütünlük içinde olmamız gerektiğini ve çalışmalarımızı artıracağımızı sık sık dile getirdik. 13 yıldır dur durak bilmeden çalışan AK Parti, hala en çok oyu alan ve Türkiye’yi temsil eden güzide bir siyasi oluşumdur. Hizmet yolunda çalışmalarını sürdüren partimize zarar vermek için bazı fitne grupları, dedikodu ve yalan mekanizmasıyla hareket etmeye başladılar. Özellikle sosyal medya aracılığıyla bilgi kirliliği oluşturmaya çalışıyorlar. Çamur at izi kalsın mantığı ile ortaya konan bu iddiaların hiçbirinin aslı ve astarı yoktur” dedi.

“MİLLETVEKİLİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti Milletvekili Mehmet Altay’ın teşkilatın içinden çıkarak, kenti temsil noktasına geldiklerini söyleyen Basri Yıldırım, “Bana ve teşkilatıma yönelik iftira atan şer odakları, milletvekilimiz ve belediye başkanımızın arasını açmak için de aynı oyunu oynuyorlar. Teşkilatımızın çıkardığı milletvekili ve belediye başkanımız uyum içinde çalışmakta ve ilimizin sorunları için gecesini gündüzüne katmaktadır. Bu noktada her iki isminde başımızın üstünde yeri vardır. Ortaya atılan bütün iftiralara rağmen, partimiz ilk kurulduğu günkü heyecan ve azimle çalışmalarını sürdürecektir” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim