Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
USAKPORT.COM/// KULİS///

AK Parti’den çıkması muhtemel 2 yeni siyasi parti, son dönemlerde kulislerde en fazla konuşulan, gerek açık ve gerekse kapalı devre toplantılarda en çok değerlendirilmesi yapılan konuların başında geliyor. 
Geçtiğimiz Cuma günü AK Parti’den istifa eden Ahmet Davutoğlu ve ekibi ve yine Abdullah Gül’le birlikte hareket eden ve istifasını yaklaşık 2 ay önce açıklayan Ali Babacan’ın parti kurma çalışmaları, daha somut hale gelmeye başladı. 
Buna göre Ali Babacan ve ekibinin kentlerde teşkilatlanma çalışması yaptıkları ve daha önce, AK Parti’de görev alan milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanlarıyla temasa geçtikleri konuşuluyor. 
Bu bağlamda, Uşak’ta da Ali Babacan’ın kuracağı partinin teşkilatlanması için, daha önce Sanayi Bakanlığı yapan Nihat Ergün’ün, kent siyasetinde öne çıkan bazı isimlerle görüşmeler yaptığı öğrenildi. Ayrıca Nihat Ergün’ün teklifte bulunduğu ve daha önce kent yönetimde söz sahibi olan bir ismin şu an için siyaseti düşünmediği ve bu teklifi geri çevirdiği de konuşuluyor. 
 2020’ye kalmadan partiyi kuracağını belirten Ali Babacan’ın  Uşak teşkilatlanmasının da bu süre içinde tamamlanacağı belirtiliyor. 
Konuyla ilgili görüştüğümüz ve adının açıklanmasını istemeyen kaynağımız, "Bu hareketin içinde daha önce yüzü eskimiş siyasetçilerin yer almasını doğru bulmuyorlar. Bu nedenle temiz ve bozulmayacak isimler arıyorlar. Parti kurma süreci tamamlandığında Uşak'taki teşkilatı da ilan ederler" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim