Muhammet Gür: Uşak halkı beni vekil seçti, yurtdışından gelen oylarla vekillikten olduk Muhammet Gür: Uşak halkı beni vekil seçti, yurtdışından gelen oylarla vekillikten olduk

Uşak CHP'nin 37'inci olağan il kongresinde, 174 oy alan ve bir önceki dönemde İl Başkanlığı görevini yapan Opr. Dr. Ali Karaoba, bir kez daha seçilerek göreve geldi. Ali Karaoba'nın rakibi Erdoğan Atasoy ise 96 oyda kaldı. Kongrede tekrar aday olmayan Nadi Sancar ise partilelere veda ederek, önümüzdeki dönemde de partisi için çalışacağını ifade etti.

Bir önceki kongrede görevi Nadi Sancar’a devreden ve yeniden CHP Uşak İl Başkanı seçilen Ali Karaoba, “Kongre dönemi geride kaldı ve bize oy veren ve vermeyen tüm partililerimizle, el birliği içinde CHP’yi Uşak’ta ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız. Öncelikle olarak yerelde Uşak Belediyesi’ni ve kaybettiğimiz diğer ilçe belediyelerini kazanmak için çalışacağız. Uşak Belediyesi’ne bir sonraki dönemde CHP’nin bayrağını dikmek için ne gerekiyorsa yapacağız. 23 Haziran seçimlerinde nasıl İstanbul’u aldıysak, Uşak’ı ve ilçelerini de bir sonraki dönemde mutlaka kazanacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim