Bir önceki dönemde CHP Uşak İl Başkanlığı görevini üstlenen Opr. Dr. Ali Karaoba, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılacak olan 37’inci olağan CHP Uşak İl Kongresi’nde, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ali Karaoba, birleştirici ve bütünleştirici bir siyaset anlayışı için tekrar göreve talip olduğunu belirtti. Karaoba, “Siyaset, toplum menfaati için icra edilen, ilimizin ve ülkemizin daha güzel günler görmesi için yapılması gereken bir faaliyettir. Ben de siyaseti bu anlayışla icra ettim ve bir önceki dönemdeki görev süremin ardından da partim ve toplumum için üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek adına, çalışmalarımı sürdürdüm. Şimdi önümüzde yeni bir kongre dönemi var ve ben de gerek partime ve gerekse toplumuma faydalı olmak için tekrar göreve talip oldum” dedi.

Banaz'da CHP ve AK Parti'nin hedefe koyduğu adam: Zafer Arpacı! Banaz'da CHP ve AK Parti'nin hedefe koyduğu adam: Zafer Arpacı!

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal anlamda zor günler yaşadığını ifade eden Karaoba, “Son 18 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarı, maalesef bir çok alanda ülkemizi iflasın eşiğine getirmiştir. Vatandaşlarımızın zor şartlar altında geçim savaşı vermesi, Cumhuriyetin temel kavramlarını yok etme çabası, devletin içinde yaşanan çürümüşlüğün önüne geçmek bizim temel vazifelerimiz arasındadır. Bu bağlamda, Türkiye genelinde iyi bir grafik ortaya koyan ve politikalarıyla topluma önemli hizmetler yapan CHP’de siyaset yapmak ayrı bir ehemmiyet taşıyor. Göreve geldiğimizde, ilimiz ve ülkemiz için bizler de elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyacağız. Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında, ülkemizi içinde bulunduğu bu zorlu günlerden çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim