Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, ülke genelinde yaşanan ekonomik ve sosyal sorunlarla ilgili yaptığı tespitte, “Gün gelecek AKP’liler hepimizden daha çok solcu ve demokrat olacaklar. Hatta diyeceğiz ki bunlar ne kadar Atatürkçü’ymüş ve biz görememişiz diyeceğiz. Tabii benim burada kast ettiğim grup AKP'nin yönetim kademilerinde yer alan ve sırf birilerine yaranmak için Atatürk hakkında olumsuz söylemler ortaya atanlar içindir. Bunlar şu anda kendi içinde geçişler içindeler. İnanılmaz bir kararsız grup var ve burada şu anda bir yönetim sorunu var ve bunu AK Parti’ye oy verenler de görmeye başladılar” dedi.
İbrahim Ethem Karahan’ın Uşak Şehir Konuşmaları Programında, yerel ve genel sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’la ilgili iddialara da değindi. Karaoba, “Deve kuşuna sormuşlar hadi koş, ben kuşum koşamam, hadi uç demişler ben uçmam demiş. Ben Uşak’ın çok güzel bir elmas olduğunu düşünüyorum. İnanılmaz bir tarihi var, dünyanın ilk voleybol turnuvası Uşak’ta yapıldı ve bunu hiç kimseden duyamazsınız. Şehrin çok güzellikleri var ve kenti tanıtan programlara yerel yöneticilerin destek olması lazım.  Temel konularda birlik ve beraberlik şarttır. Uşak’a bir şeyler yapmak istiyorsanız CHP milletvekili veya il yöneticilerini dışlayarak bunu yapamazsınız. Şehre fayda sağlayacak konularda hep birlikte çalışmamız lazım. Ciddi bir ekonomik buhran var ve buna çözüm yollarından biri de erken seçimdir.  Bu şehrin AK Parti İl Başkanı kendi nüfuzunu kullanarak davalara baktığı söyleniyor. Bir tane savcı dahi buna işlem yapmıyor. HSYK’ya AK Parti il ve ilçe başkanları atandı ve burada adaletten bahsetmek mümkün değil. Bozduğunuz kantar gün gelir sizi de tartar. Biz yapılan bir yolsuzluk ve haksızlık varsa karşı çıkarız” dedi.


HASTANEYE ALINAN 1 PERSONEL DAHİ AK PARTİ’DEN GEÇİYOR
“Hastaneye bugün 1 tane temizlik personeli aldırma şansınız yoktur. Bunu dedim diye İsmail Güneş’le bir tartışmamız oldu” diyen Karaoba, şöyle devam etti: “1 tane personeli AK Parti il başkanı veya milletvekillerinden geçmeden alınmıyor desinler, yuh diyeceğim. Bir birimizi kandırmayalım. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 14 kişi alınıyor ve bunların geçmişine bakalım, hepsi AK Partili çıkar. Toplum aç ve 14 kişiyi kurtararak bu sorunları çözemezsiniz. Gün gelecek AKP’liler hepimizden daha çok solcu ve demokrat olacaklar. Hatta diyeceğiz ki bunlar ne kadar Atatürkçü’ymüş ve biz görememişiz diyeceğiz. Tabii benim burada kast ettiğim grup AKP'nin yönetim kademilerinde yer alan ve sırf birilerine yaranmak için Atatürk hakkında olumsuz söylemler ortaya atanlar içindir. Bunlar şu anda kendi içinde geçişler içindeler. İnanılmaz bir kararsız grup var ve burada şu anda bir yönetim sorunu var ve bunu AK Parti’ye oy verenler de görmeye başladılar. Bunlara bakıp şaşıracağız.  Siz her gün güllük gülistanlık şeyler anlattığınızda toplum bunları çok iyi anlar. A Haber’de yarım dolar 4 TL diyor. Haber yapmaya korkan insanlar var. Bir korku imparatorluğu yayılmaya çalışıldı, ama son dönemlerde artık insanlar konuşmaya başladı. Çünkü bıçak kemiğe dayandı, artık cepler tam takır. Bunlar şu anda kendi içinde geçişler içindeler. İnanılmaz bir kararsız grup var ve burada şu anda bir yönetim sorunu var ve bunu AK Parti’ye oy verenler de görmeye başladılar.”

Editör: TE Bilişim