CHP Uşak İl Örgütlerindeki bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Ali Karaoba, ülkedeki hayat pahalılığının bayramların tadını kaçırdığını söyledi.
Türkiye’nin başkanlık sistemiyle birlikte bir açmaza sürüklendiğini ve iktidar partisi milletvekillerinin dahi bu durumdan rahatsızlığını dile getirmeye başladığını ifade etti.
Türkiye’nin adaletten ve demokrasiden koptuğunu ve bu nedenle dünya genelindeki olumsuzluklardan en fazla zarar gören ülke konumuna geldiğini kaydeden Karaoba, “Şimdi iktidar partisi mensupları hayat pahalılığına pandemi ve savaşı gerekçe gösteriyorlar. Oysa bizdeki sorunlar pandemiden önce baş göstermeye başladı ve papaz krizinde döviz ve bir çok ürünün fiyatı arttı. Tabi pandemiyle birlikte dünya genelinde bazı sorunlar yaşandı, fakat ülkemizde ise ekonomide iş bilmez kadrolar ve hazinedeki değerlerin har vurup harman savrulması nedeniyle, Türk parası ciddi değer kaybetti. Akaryakıt fiyatları son 4 ayda 4 kat arttı, yağ ve şeker kuyruklarına tanık olduk. Dünyanın hiçbir ülkesinde böylesine bir manzara yok ve bugün geldiğimiz kötü durumun sorumlusu mevcut iktidar partisinin yanlış politikalarıdır. Bu hükümet, Türkiye’yi yönettiği müddetçe bu kötü gidiş devam edecektir. Bu nedenle önümüzdeki seçimler büyük bir önem taşımaktadır ve bizler bu kötü gidişata dur demek için buradayız ve sorunları çözecek ekibe ve donanıma sahibiz” dedi.
Karaoba, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

Editör: TE Bilişim