Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen ve il yöneticisi Koray Akgün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler. CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve parti yöneticileri, kentle ilgili kısa bir sunum yaptılar. CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, kentin temel sorunlarının çözümü için CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gerekli desteği vereceğini söyledi.
Karaoba, “Uşak’tan Merkez İlçe Başkanımız Uğur Dümen ve il yöneticimiz Koray Akgün ile birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Burada ülkemizin yaşadığı temel sorunların yanı sıra, ilimiz Uşak’ın yerel bazdaki problemlerini de anlatma imkanımız doğdu. İlimizde çalışanların, çiftçinin, esnafın ve sanayicinin yaşadığı temel problemleri dile getirdik. İlimizdeki temel sorunların çözümü için yol haritasıyla ilgili de bilgiler verdik. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, sorunların çözümü noktasında gerekli desteği vereceğini ifade ettiler. Partimizin de içinde bulunduğu Millet İttifakı’na bağlı kadrolar göreve geldiğinde, gerek Uşak ve diğer illerimiz için daha güzel günlerin başlayacağını da ifade ettiler” dedi.

KARAOBA: SORUNLARI ÇÖZECEK BİR EKİP RUHU VAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün KYK borçlarıyla ilgili yaptığı çıkışın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın borçlarla ilgili hamle yapmak zorunda kaldığını  kaydeden Karaoba, “İktidar, dar bir kadroyla birlikte, küçük bir sarmalın içine sıkışıp kaldı. Bu sıkışmanın bedelini ise tüm Türkiye ağır öder hale geldi. İşler her geçen gün içinden çıkılamaz bir hal almaya başladı ve artık AKP kadroları, sorunları çözmeye yetmediği gibi, sıkıntıları daha da büyüten bir yapıya büründü. Hangi soruna çözüm için el atsalar, enkazı daha büyük ve ağır hale getirir oldular. Şu anda ülkemizdeki sorunları çözecek ekip ruhu, CHP ve içinde bulunduğu Millet İttifakı’nda var. Bu noktada bir sonraki seçimlerde, milletimiz tercihini sorunları çözecek olanlardan yana kullanacaktır. Bizler de ilimiz adına çalışmalarımızı sürdürüyor olacağız, ilimizi ve ülkemizi bu karanlık ortamdan el birliği ile çıkaracağız” diye konuştu. Öte yandan CHP Uşak İl Örgütü mensupları, Genel Başkan Yardımcılarını da ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim