TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
USAKPORT.COM// Dün, TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'le sert tartışmalar yaşayan Uşak AK Parti Milletvekili Alim Tunç, olayla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında, CHP'ye yüklenen Alim Tunç, " Meclis çocuk parkı değildir. Kanunlar herkes içindir. Bu Meclis çalışacak ve kimse de bunu engelleyemeyecektir. Hiçbirimizin “Ben Milletvekiliyim, dilediğimi yaparım” deme lüksümüz yoktur" dedi.
 
AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç ve CHP Grup Başkanvekili olan Manisa Milletvekili Özgür Özel arasında dün, sert tartışma yaşandı. İkili arasında, çıkan tartışma kavgaya dönüşecekti ve olası kavga araya giren milletvekilleri tarafından engellendi. Olay medyada geniş yer buldu ve bugün AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, bir açıklama yaptı. AK Parti'nin vizyon sahibi olduğunu ve 2023'ten 2071'e kadar büyük hedefler koyduğunu söyleyen Alim Tunç, "Türkiye ve Türk milleti için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. “Milli ve Yerli” olmanın ne olduğunu bildiğimiz gibi, FETÖ örgütü ile aynı dili kullanan tüm odaklara karşı da tavizsiz olarak mücadelemize devam ediyoruz" dedi.
 
"ALGI OPERASYONU YAPANLARA KARŞI SESSİZ KALMAMIZ BEKLENMEMELİ"
"Ne yazık ki, son zamanlarda bu milletin sesi olması gereken ana muhalefet partisinin başka diller arayışında olmasını üzüntüyle karşılıyoruz" diyen Alim Tunç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Paralelin sesi olarak Zarrab kurmacasını gündeme taşıyanlara, ispat edilemeyen palavralarla Man Adası safsatasını ortaya atanlara, PKK cenazesinde saf tutanlara, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi algı operasyonuna maruz bırakanlara karşı kimse bizden sessiz olmamızı beklememeli.  Gerilim politikası üretenleri, Gazi Meclisimizi çalıştırmamak için elinden gelenleri yapanları Milletimiz sandığa hiç çıkmamak üzere gömmüştür."
 
"MECLİS ÇOCUK PARKI DEĞİLDİR"
Alim Tunç, açıklamasını şöyle tamamladı: "Meclis çocuk parkı değildir. Kanunlar herkes içindir. Bu Meclis çalışacak ve kimse de bunu engelleyemeyecektir. Hiçbirimizin “Ben Milletvekiliyim, dilediğimi yaparım” deme lüksümüz yoktur. Kem söz sahibine aittir. Argo ve küfrün TBMM çatısı altında yeri yoktur. Yaşanan nahoş olayların sahibinin besin kaynağını Meclisimize taşımaya hakkı yoktur."
 
DÜN TBMM'DE NELER YAŞANMIŞTI
Dün meydana gelen olayda Alim Tunç ve Özür Özel arasında sert tartışma çıkmıştı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile CHP milletvekilleri arasında, CHP İzmir milletvekili Musa Çam'a verilecek süre konusunda tartışma yaşandı. Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Aydın'dan söz istedi. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, oturuma ara verdi.
AK Parti Uşak milletvekili Alin Tunç, CHP grup Başkanvekili Özel'e yönelik olarak, 'Hep sen mi konuşacaksın' ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise 'Ben senin ne mal olduğunu biliyorum. Seninle beş aydır konuşmuyorum' şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Tunç, Özel'in üzerine koşarak gitti. Tunç'u CHP milletvekilleri engelledi.
 
Editör: TE Bilişim