Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 31 Mart 2019 yerel seçimleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, partisinin Uşak Merkez’in yanı sıra kentteki 4 ilçe belediyesi ve diğer belde belediyelerini kazandığını belirterek, “Uşaklı vatandaşlarımız, bu dönemde yetkiyi büyük oranda AK Parti’ye verdi. Bize düşen artık daha fazla çalışmak ve hizmet üretmektir. Uşak Milletvekili olarak, ilimiz için yatırımların artması adına yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 
    31 Mart 2019 yerel seçimlerine göre Uşak Merkez Belediyesi’ni 50 bin 905 oyla kazanan AK Parti, Eşme, Banaz ve Karahallı’da güven tazeledi ve 2 dönemdir CHP’de olan Ulubey Belediyesi’ni de kazandı. Banaz Kızılcasöğüt, Eşme Yeleğen ve Sivaslı’nın Tatar, Pınarbaşı ve Selçikler belde belediyelerini de alan AK Parti, 11 belediye başkanı ve 11 il genel meclisi üyesi çıkardı. 
    Seçim sonuçlarıyla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Kurulduğu günden bu yana milletimiz için hizmeti kendisine şiar edinen AK Parti, Uşak’ta çok ciddi yatırımlar yaptı ve girdiği her seçimde il bazında birinci parti oldu. Geçtiğimiz Pazar günü de yerel seçimlerimizi yaptık ve ilimizin 2023 hedeflerine ulaşması için bu dönemdeki yerel yöneticilerimizi belirledik. Kapı kapı dolaşan, ilçe, belde, köy ve mahalle nezdinde gerekli çalışmaları yapan AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatlarımız, emeklerinin karşılığını aldılar. Merkez Belediyemizi Mehmet Çakın kazandı ve mevcut Banaz, Eşme ve Karahallı’daki başkanlarımız güven tazeledi. Yine 2 dönemdir AK Parti’de olmayan Ulubey Belediyesi’ne de Veli Koçlu kardeşimiz başkan seçildi. İl Genel Meclisi’nde de 11 üyenin AK Partili olması, ilimizdeki çalışmaların halkımız tarafından görüldüğünü net bir şekilde ortaya koydu” dedi. 



“Şimdi önümüzde 2023 hedefleri için önemli bir mesafe daha var” diyen Mehmet Altay, şöyle söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz ve ilimiz için ortaya koyduğu hedeflerden asla şaşmadık ve bu noktada üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Seçimleri kazanmış olmamızın bir diğer yönü de vatandaşımızın bize verdiği sorumluluktur ve bu bilinçle, çalışmaya devam edeceğiz. Uşak’ta hizmetleri artırmak ve ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve fiziki anlamda bir tık öteye gitmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bize teveccüh gösteren Uşak halkına ve millete hizmet için gecesini gündüzüne katan tüm AK Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum”.

VELİ KOÇLU'NUN MAZBATA TÖRENİNE KATILDI
Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Ulubey Belediye Başkanı seçilen AK Partili Veli Koçlu'nun mazbata törenine katıldı. Törende ayrıca; Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti'den Uşak Belediye Başkanı seçilen ve itirazlar nedeniyle henüz mazbatasını almayan Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran ve Veli Koçlu'nun yakınları da yer aldı. 
Editör: TE Bilişim