Dün Hüseyin Gülerce’nin 2009’daki yerel seçimlerle ilgili açıklamaları haberleştirmiş ve o dönem AK Partili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mesut Apaydın’a yönelik çalışmaları kaleme almıştık. Haberimizin ardından habere konu olan Mesut Apaydın, sosyal iletişim ağı facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Mesut Apaydın, “Kimse beni sevmek zorunda değil.  Kişinin sevimliliği ile ilgili anlaşılan; size pişmiş kelle gibi sırıtışı, yılışıklığı, yalakalığı, emir eri duruşu,sevimli olmaya çalışmak için takla atmaları gibi karaktersizliği ise ben sevimsizim” dedi. Mesut Apaydın, Cemaat üyelerinin kendisine ve oğluna hakaret ettiğini de öne sürdü. Apaydın, “İlkinde STV televizyonunun vericisini kapattırdığımı, kaçak su bedelini silmeyip icra gönderdiğimi ve daha pek çok beni oradakilerin zor sakinleştirdiği ithamlar oldu. Sonrasında dershaneye giden çocuğuma sınıfın ortasında öğretmeni baban seçimi nasıl kaybetti diye nanik de yapmış. Çocuk karşılık verince çıkışta önünü kesip hırpalamış bazı çocuklar. Dershaneyi değiştirmiştik. O günkü yönetimden akıllara zarar hukuki gerekçelerle aylarca zulüm gördük. Müfettiş yanımdan Önder Aytaç’ı arıyor. Belediye ile ilgili benimle ilgili konuda şehircilik, bayındırlık gibi il müdürlüğü dururken sanayi ticaret müdürlüğü muhakkik oluyor” dedi. Avukat eşi Ayşe Apaydın ve avukat Hüseyin Ufuk Uğur’un kendisiyle ilgili savunmaları yazdığını dile getiren Apaydın, “Avukat Ayşe Apaydın ve Ufuk Uğur beni kaynayan kazanının içinden çekip çıkarıp kurtarmıştır. Rahatsız olanların sonra nasıl rahatladıklarını görmek için belediyedeki ihalelere bakmak lazım. Temizlik ihalelerine, plan tadilatlarına” şeklinde konuştu.

SEVİMLİLİK KARAKTERSİZLİKSE BEN SEVİMSİZİM!

Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi

“Beni sevip sevmemeye gelince...” diyen Apaydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Kimse kimseyi sevmek zorun da değildir. Kişinin sevimliliği ile ilgili anlaşılan; size pişmiş kelle gibi sırıtışı, yılışıklığı, yalakalığı, emir eri duruşu, sevimli olmaya çalışmak için takla atmaları gibi karaktersizliği ise ben sevimsizim. Beni kamu malına yan gözle bakanlar, plan tadilatı ile rant elde edenler, kamu malı deniz yemeyen domuz diyenler sevmez. Bana müdür bu olacak diye dayatanlar. Beni sevk ve idare etmeye çalışan derinler sevmez. Haksızlığa alışmış yattığı yerden kamunun sırtından aşıranlar sevmez. Beni kim sever”. 


Editör: TE Bilişim