Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu
CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, sosyal medya ve bazı basın yayın kurumlarında yayınlanan listenin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Liste üzerinden olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirten CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, “Ben varsam bu parti var, ben yoksam bu parti yok diyen bir zihniyet CHP’ye yakışmamaktadır” dedi.

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, Merkez İlçe Başkanı Halil Arslan, CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu ve parti üyeleri, bir basın açıklamasıyla, yerel seçimdeki meclis üyesi aday listesini paylaştı. Burada bir açıklama yapan CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, “Sosyal medya ve bazı basın yayın kurumları aracılığıyla bir olumsuz algı oluşturulmak isteniyor. Açıklanan listeler doğru değildir ve bizler birazdan gerçek listeyi sizlerle paylaşacağız” dedi.

ASIM KALELİOĞLU:  CHP BİR AİLEYİN VEYA ZÜMRENİN PARTİSİ DEĞİLDİR
Burada listeyle ilgili konuşan CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, partisinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün millete hizmet için yola çıktığını belirterek, “31 Mart 2019 seçimlerine halkımıza hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimizin ana gayelerinden biri de budur. Bizimle aynı amacı taşıyan tüm vatandaşlarımız hep bizle olacaktır. Ben varsam bu parti var, ben yoksam bu parti yok diyen bir zihniyet CHP’ye yakışmamaktadır. İlimizde de partimiz, hazırlanan liste bahanesiyle yıpratılmaya ve olumsuz bir algı oluşturulmak istenmektedir. Bu başarılı yoldan hiçbir güç bizi döndüremeyecektir. CHP, kişilerin, belirli ailelerin ve zümrelerin tekelinde değildir ve olmayacaktır. Hiç kimsenin partimizde menfaat uğruna olmasına müsaade edilmeyecektir. 31 Mart’ta belediye CHP’nin olacaktır” diye konuştu. Öte yandan CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, listeyi açıklandı. İşte Sancar tarafından açıklanan liste:
KONTENJAN
Ali Kabaklarlı
Ebru Özsoy
Doğan Tatlıdil
BELEDİYE MECLİS ADAYLARI
  1.  Serdar Varol
  2. Nuri Demirel
  3. Ümit Akbel
  4. Eren Ceylan
  5. Gülay Çolak
  6. Kadir Aydın
  7. Yüksel Doğan
  8. Ümit Kenan Özkaya
  9. Mehmet Karakoç
  10. Osman Sarıhan
  11. Mine Özdemir
  12. Uğur Dümen
  13. Nilüfer Gürcan
  14. Osman Efe
  15. Akif Uzun
  16. Hasan Ilgın
  17. Turan Özsoy
  18. Rızacan Aksoy
  19. Arzu Karaçam
  20. Ömer Mert Çavuçe
  21. Özdemir Öztürk
  22. Muharrem Bayraktutan
  23. Efsun Aslan
  24. Fatma Ayata
  25. Serap Gürlük
  26. Adem Akdeniz
  27. Süreyya Arslan
  28. Kutay Okan Çolakgil
İL GENEL MECLİSİ
 
  1. Kadir Uslu
  2. Yakup Semiz
  3. Özgür Uğur
  4. Ramazan Kaya
  5. Salih Gürbüz Sarıkaya
  6. Savaş Metin
  7. Ümmü Acar
Editör: TE Bilişim