Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım
CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlık kapsamında, Atapark’ta CHP il ve ilçe örgütü mensuplarıyla yürüyüş yaptı ve burada esnaf ziyaretinde bulundu.
Yüzlerce CHP mensubuyla birlikte yürüyüş yapan Asım Kalelioğlu, bölgedeki kafeterya, restoran ve diğer mekanları ziyaret etti. Parkta zaman geçiren vatandaşlarla da sohbet eden Asım Kalelioğlu, göreve geldiğinde zamanın büyük bölümünü yine halkla geçireceğini ve bu tip ziyaretlerin belirli periyotlarla düzenli olarak yapılacağını kaydetti.
     “Belediye başkanının veya topluma hizmet için görev alanların mesaisi olmaz” diyen Asım Kalelioğlu, üretim, liyakat, hakkaniyet ve dürüst yönetim anlayışının yanı sıra, ‘Sosyal diyalog’u da önemli bir ilke olarak benimseyeceğini ifade etti.
Halktan kopmayan, istişare kültürüne önem veren yöneticilerin bulunduğu kentlerin ve ülkelerin gelişimde birkaç adım ötede olduğunu kaydeden Asım Kalelioğlu, “Makam odamın kapılarını sonuna kadar açacağım ve vaktimin büyük bir bölümünü de vatandaşımla görüşerek geçireceğim. Esnafı, öğretmeni, öğrenciyi, sanayiciyi, işçiyi ve toplumun her kesimini mutlaka ziyaret edeceğim ve bu kenti onların görüşlerini alarak idare edeceğim. Ben yaptım oldu diyen bir belediye başkanı asla olmayacağım” dedi.
CHP Uşak İl ve İlçe Örgütleri’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Asım Kalelioğlu, “Siyaset, halkımıza hizmet için bir araçtır ve siyasi partiler üyelerinin destekleriyle ayakta kalırlar. 31 Mart seçimleri öncesinde CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı olarak yola çıktık ve bu süreçte partililerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum ve onların ortaya koyduğu bu emeklerin karşılığını mutlaka alacağımızı biliyorum. Göreve geldiğimizde, bize oy veren ve vermeyen herkese eşit mesafede ve Atatürk’ün ilkelerine yakışır bir yönetim anlayışı izleyeceğimizin de taahhüdünü bir kez daha veriyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim