Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!
 

GAZİ MUSTAFA KEMAL VE BAŞBUĞ, OYUNU BAŞBAKAN ERDOĞAN’A VERİRDİ

 

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Haliç Kongre Merkezindeki ‘Türkiye Vizyon Belgesi’nin tanıtım programına katılan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, bütün Türkiye’yi kucaklayacak bir adaydır. MHP ve CHP’nin çatısı ve BDP’nin adayı milletimize hitap etmiyor. CHP’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş, bugün sağ olsaydı, bu çatının altında yer almazdı ve oylarını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verirdi. Bu bağlamda adaylarından memnun olmayan bütün kardeşlerimizi, Doğu-Batı ayrımı yapmadan ülkemizin her noktasına eşit yaklaşan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum” dedi

 

BAŞBAKAN ERDOĞAN, BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ KUCAKLIYOR

Türkiye’de ilk defa seçimle Cumhurbaşkanı belirleneceğini belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezi’ndeki ‘Türkiye Vizyon Belgesi’nin tanıtım programına katıldı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları da ‘Türkiye Vizyon Belgesi’ programını izledi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 77 milyona hitap eden bir siyasetçi olduğunu söyledi. Erdoğan’ın uygulamaları, tavrı ve liderlik vasfıyla Çankaya Köşkü’ne çıkmayı en çok hak eden isim olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, “Başbakanımızın bugüne kadar yaptığı uygulamalar, kendisinin bütün Türkiye’nin lideri olduğunu ortaya koydu. 2001’de önderi olduğu siyasi oluşumda, sağcı-solcu, Türk-Kürt, siyah-beyaz ayrımı yapmadan herkese yer verdi. Edirne’den Kars’a kadar bütün kentleri kucaklayan Başbakanımız, CHP’ye ve MHP’ye gönül verenlerin de gönlüne girmeyi başardı ve onların da oylarını alarak, çıtayı her seçimde yükseltti” diye konuştu.  Başbakan Erdoğan’ın bugüne kadar görev aldığı her makama milletin oyu ile geldiğini dile getiren Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “İsteseydi, Cumhurbaşkanlığı makamına parti çoğunluğunu kullanarak direk gelebilirdi. Fakat Sayın Başbakanımız, bugüne kadar görev aldığı her makama, milletimizin referansı ile çıktı. Çankaya Köşkü’ne de milletin kararıyla çıkmayı doğru buldu ve adaylığa karar verdi. Başbakanımız önce Hak’ka sonra da halka ne kadar inandığını ve güvendiği bir kez daha ortaya koydu.”

 

ATATÜRK VE TÜRKEŞ, BU ÇATIDA YER ALMAZDI

CHP ve MHP’nin kendi içlerinde aday çıkaramadığını söyleyen Basri Yıldırım, “Başbakanımız karşısında aday çıkaramayan muhalefet, ithal çözümlerle halktan oy isteme noktasına geldi. Her iki muhalefet partisinin misyon, çözüm önerisi ve siyaset üretme yeteneğinin sona erdiğine şahit oluyoruz. Bugün MHP ve CHP’nin oluşturduğu çatıya, parti tabanlarından ciddi tepkiler geldiğini görüyoruz.  MHP’ye ve CHP’ye oy veren arkadaşlarımız, kendi içerinde aday çıkaramadıklarını ve oluşturulan çatının dünya görüşlerine aykırı olduğunu ifade ediyor. MHP ve CHP seçmeninin en az yüzde 40’ı çatıya oy vermeyeceğini ve tercihini Başbakanımızdan yana kullanacağını söylüyor. Zira muhalefet partileri, sözde muhafazakar, dış destekli, benim adım ekmek diyen fakat ekmeğin fiyatını dahi bilmeyen bir adayı, çatı olarak seçti.  CHP’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş, bugün sağ olsalardı, bu çatının altında yer almazdı. Türk siyasi tarihine geçen her iki liderimiz, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu Başbakan Recep Erdoğan’a verirdi. Bu bağlamda adaylarından memnun olmayan bütün kardeşlerimizi, Doğu-Batı ayrımı yapmadan ülkemizin her noktasına eşit yaklaşan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum. Partimiz yeni Türkiye ve 2023 vizyonu doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

UŞAK AK PARTİ, ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLAYACAK

Öte yandan partisinin Uşak’taki çalışmaları hakkında bilgi veren Basri Yıldırım, 12 Temmuz Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin bir dizi inceleme ve ziyaret için kente geleceğini dile getirdi. Zeybekçi’nin Uşak Belediyesi tarafından verilen iftar programına konuk olacağını ve halkla bir araya geleceğini söyleyen Basri Yıldırım, 14 Temmuz Pazartesi günü de gazeteci-yazar Yiğit Bulut’un parti teşkilatına konuk olacağını söyledi. Basri Yıldırım, Bulut’un “Milli İrade ve 2023 Vizyonu” başlıklı bir konferansla gündemi değerlendireceğini sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim