Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinde oyunu artıran ve 2 milletvekili çıkaran AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nı ayakta alkışladı…

Uşak Belediyesi’nin Kayaağıl Termal Tesisleri’ne yaptığı 24 yeni apartın açılışını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Uşak’ın termal merkezi, çevre yolunun tamamlanmasıyla daha cazip hale gelecek. Burası altın yumurtlayan tavuk gibi olacak” dedi. Bakan Eroğlu,Uşak Belediyesi ziyaretinin ardından AK Parti Uşak İl Teşkilatı’yla buluştu. 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuçta parti teşkilatının büyük emeği olduğunu dile getiren Bakan Veysel Eroğlu, “1Kasım’da ülkemiz üzerinde oynanan oyunu bozdunuz. Hepinizi ayakta alkışlıyorum” dedi.

24 YENİ APARTIN AÇILIŞINI YAPTI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayaağıl Termal Tesislerine yapılan24yeni apartın açılışını gerçekleştirdi. Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili Alim Tunç, AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş ve vatandaşın katıldığı törende konuşan Bakan Eroğlu, çevre yolunun tamamlanmasıyla bölgenin  daha cazip bir hale geleceğini söyledi. Kayaağıl Termal Tesisleri’nin sağlık turizmi için önemli bir merkez haline geleceğini kaydeden Bakan Eroğlu, “Çevre yolu yakın bir dönemde bitecek ve buradaki orman vasfını yitirmiş arazileri turizm merkezi haline getireceğiz. Size söz veriyorum, burası cazibe merkezi olacak. Buradan Uşaklı işadamlarına  sesleniyorum. Gelin yatırım yapın, çünkü burada altın yumurtlayan tavuk var” dedi. Uşak’a yapılan gölet,baraj ve sulama tesisleri hakkında bilgi veren Bakan Veysel Eroğlu, daha sonra yeni apartların açılışını yaptı. Kayaağıl Termal Tesisleri’nde bir süre inceleme yapan Bakan Eroğlu, Uşak Belediyesi’nde bakanlığa bağlı birim temsilcileriyle geniş katılımlı bir toplantı yaptı.

1 KASIM’DA OYNANAN OYUNU BOZDUNUZ

TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

Bakan Eroğlu, Belediye’deki ziyaretin ardından AK Parti Uşak İl binasını ziyaret etti.Burada AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve parti mensuplarınca karşılanan Bakan Eroğlu, kentteki yatırımlar hakkında bilgi verdi. 1 Kasım’da Uşak’ın önemli bir başarı elde ettiğini dile getiren Bakan Eroğlu, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalarla ilgili tuttuğu notları, İl Başkanı Servet Kuş’la paylaştı. Bakan Eroğlu, “Bu notları takip etmesi için Sayın İl Başkanıma yani siz değerli teşkilat mensuplarına teslim ediyorum.Parti teşkilatımız 1 Kasım öncesi sıkı bir çalışma yaptı ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara son verdiler. Sizlerin gayretleriyle oynanan oyun bozuldu. Artık Uşak’ı çok daha güzel günler bekliyor. 1 Kasım’da böylesine önemli bir başarıya imza atan teşkilatımızı ayakta alkışlamak istiyorum” dedi. Bakan Eroğlu, parti ziyaretinin ardından Çevreköy Köyü’ndeki fidan dikimine katıldı.

Editör: TE Bilişim