AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, kent park projesiyle ilgili çalışmalara gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

AK Parti Uşak Teşkilatı Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısının onur konuğu Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Almanya Federal Meclisi’nin aldığı ve 1915 olaylarını soykırım olarak niteleyen kararı eleştiren Servet Kuş, “. Alman Federal Meclisi’nin almış olduğu bu kararı tanımıyoruz. Çünkü bu konuyla ilgili net kararı siyasiler değil, bilim adamları ve tarihçiler verebilir. Almanya, şanlı tarihimizi yalan ve yanlışlarla irdeleyeceğine, çoluk çocuk, genç yaşlı ve kadın erkek demeden insanlara yaptığı zulmü bir kez daha gözden geçirse iyi olur” dedi.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI CAHAN, STADYUM VE YENİ GARAJ MÜJDESİ VERDİ

Almanya’nın 1915 olaylarını soykırım olarak niteleyen kararını tanımadığını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yerel bazdaki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Uşak halkına 15 bin kişilik UEFA standartlarında bir stadyum ve yeni garaj projeleri hakkında iyi bir haber veren Nurullah Cahan, “Projelerimizle ilgili gerekli onaylar verildi ve çalışmaların ne şekilde olacağı belirlendi. Önümüzdeki günlerde ihale aşaması için gerekli bürokratik faaliyetleri tamamlayacağız. Uşak’a hak ettiği 2 önemli yatırımı daha kazındıracağız” diye konuştu.

ORHAN ERDEM: MİLLİLEŞMEYE BAŞLADIK VE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

Alman Federal Meclisi’nin 1915 olaylarını soykırım olarak kabul etmesini eleştiren Orhan Erdem, “Gezi Parkı olaylarında, uluslar arası yayın yapan kanalların canlı olarak yayın yapması ve ülkemizdeki ekonomik dengelerle oynanması, üzerimizde kurulan senaryoların göstergesiydi. Çok şükür o dönemde dönemin Başbakanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin dik duruşuyla sorunları çözdük. Bugün en büyük sorunumuz millileşmektir. Ülkemize karşı yapılan hamlelerin içinde olanlar elbet bir gün susacak. Bizim ecdadımızın bu ülkeyi nasıl badireler atlatarak kurtardıklarını biliyoruz. AK Parti iktidarıyla birlikte millileşmeye başladık ve bunu daha da güçlendireceğimizi düşünüyorum. Ne içeride, ne de dışarıdaki düşmanlarımız bizim güçlenişimize engel olamayacaklar” dedi.  Uşak Belediyesi’nin yıkım aşamasına geçtiği kent park hakkında bilgi veren Orhan Erdem, “Okullar bölgemizde, belediyemiz bir meydan projesi uyguluyor ve bu konuda üzerimize düşen desteği veriyoruz. Yeni okul binalarımız tamamlandığında, yıkım çalışmaları önemli ölçüde bitecek ve başkanımızın da dediği gibi Uşak adına yakışır bir meydan kazanacak” diye konuştu.  Öte yandan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Orhan Erdem’e çeşitli hediyeler takdim etti. Erdem, Konya’daki bir programa katılmak üzere kentten ayrıldı.

Editör: TE Bilişim