AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü kente geleceğini söyledi. Basri Yıldırım, “Bizim Türkiye ve Uşak için hayal ve hedeflerimiz var. İster paralelciler çatlasın, ister dış güçler patlasın, biz ne olursa olsun hizmetleri sürdüreceğiz” dedi.


AK PARTİ UŞAK GENÇLİĞİ ADAYLARLA BULUŞTU

AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları, 25’inci dönem milletvekili adaylarıyla ilgili tanıtım toplantısı düzenledi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, milletvekili adayları Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin’in katıldığı programda 7 Haziran 2015 seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunuldu. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, gençlik yapılanmasının geceli gündüzlü çalışarak, 7 Haziran 2015 seçimlerinde 3-0 olması için mücadele edeceğini söyledi. Ahmet Mıllık, “Teşkilat olarak kenetlendik ve canla başla çalışıyoruz. Gençlik kolları olarak büyüklerimizin hep yanında olacağız ve Allah’ın izniyle 7 Haziran 2015 seçimlerinde Uşak’ta 3-0 ve ülke genelinde de 400 vekil alacağız” dedi. Gençlerin parti teşkilatları için önemine değinen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, el birliği ile çalışarak seçimlerden galip ayrılacaklarını söyledi.


BAŞBAKAN, 13 MAYIS’TA UŞAK’A GELECEK

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, gençlik yapılanmasına büyük önem verdiklerini belirterek, “AK Partimizin kurucusu ve ilk defa halk oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilen sayın Recep Tayyip Erdoğan da siyaset hayatına gençlik kolları ile başladı. Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu da gençlerimizin önemini biliyor ve bizim hep gençlerle iç içe olmamızı istiyor. AK Parti İl Teşkilatı olarak ne yaptığını ve yapacağını bilen bir teşkilatız. Bizim Uşak için hayal ve hedeflerimiz var. İster paralelciler çatlasın, ister dış güçler patlasın, biz ne olursa olsun hizmetleri sürdüreceğiz” ifadesini kullandı. “Son 1 yıl içinde 2 seçim geçirdik ve girdiğimiz her yarıştan galip ayrıldık. Teşkilat olarak antrenmanlıyız ve maç tekrardan başlayacak. Sahada yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve büyük salon toplantılarımız olacak” diyen Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu da hayırlısıyla 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Uşak’ta olacak. Muhalefet partileri bize yenilmişlikten dolayı hep çamur atıyor. Biz onları çamurun içinde bulunduracağız ve bu noktada gençliğimize büyük iş düşecek. Sivil toplum ziyaretleri, çarşı esnafı gezileri ve ev toplantılarımız sürüyor. Uşak’ta siyaset aynı zamanda sosyal medyada devam ediyor ve her mecrada mücadelemiz sürecek”. Milletvekili Mehmet Altay’ın Ankara’daki programından dolayı katılamadığı tanıtım toplantısında, milletvekili adayları Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin de birer konuşma yaptı. 

Editör: TE Bilişim