Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!
Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesinde, Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda bir miting yaptı. AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, İsmail Güneş, Mert Şişman, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar’ın eşlik ettiği Başbakan Binali Yıldırım, aşıklar şehri, efeler diyarı ve yiğitliğin kahramanlığın şehri Uşak’ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.  Başbakan Binali Yıldırım, Uşak’a yapılan 400 yataklı devlet hastanesinin 200 yataklı ek bina ile büyütüleceğini söyledi. Başbakan Yıldırım’ın Uşak mitinginden satır başları şöyle:

“1950’DEKİ YIKIM EKİBİ, BUGÜN DE İŞBAŞINDA”
Uşak’ta tarihi bir gün yaşandığını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, “Uşak’ta, AK Parti bir kez daha sizlerle kucaklaşıyor. 24 Haziran seçimleri, inşallah ülkemiz, milletimiz ve Uşaklılar için hayırlı ve uğurlu olur. 24 Haziran’a hazır mısınız? Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk cumhurbaşkanını, Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek miyiz? Güçlü meclis için, AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına evet mührünü vuracak mısınız? Vakit Türkiye vakti demeye var mısınız? İstikrar, güven ve güçlü Türkiye için durmak yok.Uşak yine farkını ortaya koydun ve harikasın. Uşak’ın yiğitleri, 24 Haziran’ı iple çekiyor, Rabbim hepinizden razı olsun. Merhum Menderes tam da Uşak’ta ifade ettiği gibi millete hizmet yolunda canını feda etti, Allah mekanlarını cennet eylesin.  1950’de milletin büyük desteği ile iktidara gelmiş, ancak zorbalıkla iktidardan uzaklaştırılmış ve 2 yıl arkadaşıyla canını veren, merhum Menderes ülke için çırpınırken, bugün olduğu gibi o gün de yıkım ekibi işbaşındaydı.
“CHP KULAĞININ ÜSTÜNE YATIP, SADECE LAF ÜRETİYOR”
Dertleri, büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin kazanımlarını yok etmek. Adaylar ne diyor, biri ayağını kaldırıyor ve öbürü ayağını basıyor. Diyorlar ki biz gelirsek parlamenter sisteme döneceğiz. Peki niye bunu değiştirdik Uşaklı, siz niye bu değişikliği yaptınız. Bunlar Uşak’ın ve Uşaklının iradesini kabul etmiyorlar.  Türkiye’yi kaosun, kavganın ve siyası krizlerin içine sürükleyenlerin söylediği budur. Milletimiz bu laflara kulak asmıyor ve asil duruşunu Türkiye’nin her tarafından gösteriyor. Çünkü millet AK Parti’nin icraatlarını biliyor. Biz taş üstüne taş koyuyoruz, CHP kulağının üstüne oturuyor ve laf üstüne laf koymaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Türkiye’yi 16 yılda 3 kat büyüten parti kim? Milletini el ele ve gönül gönüle bugünlere getiren partinin adı ne?
UŞAK’A 200 YATAKLI YENİ BİR HASTANE BİNASI YAPILIYOR
Havaalanı sayısını 26’dan 55’e çıkaran iktidarın adı ne? Uşak’ın 1 havalimanı vardı şimdi 2 havalimanı var. Değerli Uşaklı biz göreve geldiğimizde, Türkiye’nin dev markası THY kapanma noktasına gelmişti, 59 uçağı var ve bugün 121 ülke ve 300’den fazla uçağı var. Avrupa’nın 2’inci büyük markası oldu. Bayrağımızı her yerde dalgalandırıyor. 67 milyon vatandaşa hızlı geniş bant internet hizmeti getirdik mi? Şehitlerimize büyük hastaneler yaptık mı? Uşak’ın 400 yataklı hastanesine ilave 200 yataklı bir hastane daha yapıyoruz. 800 bin vatandaşımızı konut sahibi yaptık ve gelirken gördüm sağ tarafta, Türkiye’de tek örnek işyeri ve konut dönüşüm projesini Uşak’a kazandırdık mı? Türkiye genelinde 20 bin kilometre bölünmüş yol yaptık ve bunun neden olduğunu söyleyenler var. Ben anlatayım. 80 yılda 6 bin kilometre yol yapılmıştı ve bizler yolları bölerek gönülleri birleştirdik. Biz yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz. Türkiye’yi yüksek hızlı trenle tanıştıran iktidar kim? Şimdi hızlı teren Afyon’dan Uşak’a doğru da geliyor ve inşallah 2020’de, Uşak’tan Ankara ve İzmir’e gideceksiniz. Sadece 6 ilde doğalgaz vardı, şimdi doğalgaz kullanmayan ilimiz kalmadı.
YALAN DOLAN BUNLARDA HEPSİ VAR
115 yılda tam 525 baraj, 528 hidroelektrik santrali, 107 içme suyu tesisi ve bin 232 sulama tesisi açtık. 4 buçuk milyon vatandaşımıza 15 katrilyon tasarruf ve teşvik ödemesi yaptık. Hani nemalar vardı ya nemalar, memurdan topladılar ve onu da geldik biz ödedik.
Şimdi emeklilere her bayram öncesi bin lira vereceğiz dedik ve hayırlı olsun. Emeklimiz her şeyin iyisine layık. Onlar bu ülke için çabaladılar ve genç ömürlerinde ürettiler. Onu dahi şimdi istismar ediyorlar. Ne diyorlar bin lira verilmiyormuş, 500 TL ve 750 TL veriliyormuş. Yalan dolan bunlarda hepsi var.  Muharrem İnce, Meral Akşener, efendim Temel Karamollaoğlu ve diğerleri, bunlar vaatte bulunacaklar, diyorlar ki yol yapacağız. Bu sefer bakıyorlar ki her tarafa yol yapılmış. Hastane diyorlar ve bakıyorlar ki her tarafa hastane yapılmış. Ne yapalım TOKİ mi yapalım, o da yapılmış. OSB’lerin sayısı artmış, baraj ve okullar yapılmış. İhtiyaç duyulan her şey yapılmış. İyi ki AK Parti var. Yapacak bir şey bulamıyorlar ve bu sefer diyorlar ki bunların yaptıklarını yıkalım. Yıkım ekibi gibi çalışıyorlar. Diyorlar ki yerli araba yapmayalım, gidip dışarıdan mı alayım?
FETÖ VE DİĞER SPONSORLARIN TEK DERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN GİTMESİ
 FETÖ ve diğer sponsorların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyor. Uşak Türkiye’nin teminatı Uşak. Türkiye’nin beka meselesi olan terörle nasıl mücadele edeceklerini, Kuzey Irak ve Suriye’de PKK, YPG ve DEAŞ için hangi eylemleri var? Bunları duyan oldu mu? FETÖ ile ilgili hangi mücadeleyi verecekler bunu duydunuz mu? Türkiye ciddi bir tehdit altında. Ey CHP, teröre destek olandan medet umuyorsun. Yakışır mı CHP’ye, CHP’li kardeşlerime sesleniyorum. Teröre karşı etkin bir strateji ortaya koyamayanları CHP’li kardeşlerimizin takdirine bırakıyorum.  24 Haziran günü, Türkiye’nin ilerlemesine engel olanların emekli edileceğini gündür. Uşak daha güçlü bir Türkiye için, birlik ve bolluk ve bereket için Recep Tayyip Erdoğan’ı seçiyor muyuz? Vakit Türkiye vaktidir diyor muyuz? Uşak yerinde duramıyor, gün sayıyor gün…  Mevcut sistem artık çalışmıyor, mevcut sistem olmasaydı, 28 Şubat olmazdı, e-muhtıra olmazdı, 15 Temmuz olmazdı.
 
Editör: TE Bilişim