Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
Ak Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Başbakan Binali Yıldırım’ın Uşak’a yapılacak olan yeni yatırımların müjdesini vermek ve referandum süreci nedeniyle halka seslenmek üzere 26 Mart Pazar günü Uşak'a geleceğini bildirdi.
Servet Kuş İHA Uşak muhabirine yaptığı açıklamada; “TBMM tarafından da kabul edilerek 16 Nisan 'da yapılacak referandum öncesi sisteme ilişkin geniş açıklamalarda bulunmak üzere Sayın Başbakanımız Uşak'a gelecek. Ayrıca ilimizde yapılması planlanan dev yatırımların müjdesini de verecek olan Genel Başkanımız ve Başbakan Binali Yıldırım 26 Mart 2017 tarihinde saat 13:00’de 15 Temmuz Şehitler Meydanında Uşak halkıyla buluşacak. Sayın Binali Yıldırım’a Uşak ziyaretinde AK Parti’nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AB Bakanı Ömer Çelik ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’de eşlik edecektir. Yapılacak olan mitingimize tüm Uşaklıları davet ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim