Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!

Uşak Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı açılışı için kente gelen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Uşak Belediyesi ve AK Parti Uşak İl Teşkilatlarını ziyaret etti. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’dan kentle ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, sonrasında AK Parti Uşak İl Teşkilatını ziyaret etti.

    Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve beraberindeki yetkililerle parti binasına geçen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, burada gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. 



ÇAVUŞOĞLU: UŞAK BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
    Daha önce Uşak’a seçim çalışmaları için geldiğini hatırlatan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Uşak’ta çok güzel bir birliktelik var. Bizler her zaman için yük olan değil, yük alanlar olmalıyız.Uşak teşkilatı, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza yük olan değil, yük alan bir yapıda olduklarını her zaman gösterdiler. Bugün Uşak Belediye Başkanımızı ziyaret ettik ve orada Uşak için yapılmış projeler, göğsümüzü kabarttı. Hizmetlerin devamlı olmasını diliyorum. Ayrıca Uşak Ulu Camii’nde yerinde bir inceleme yaptık ve gerekli talimatları vererek, esnafın feraha kavuşmasını istedik.Bundan sonra Vakıflar Bölge Müdürümüz hafta bir gün gelip bu işi takip edecek” dedi. 



“AK PARTİ İL BAŞKANI’NIN ETRAFINDA KENETLENELİM” 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın’ın geçtiğimiz günlerde görevine başladığını ve teşkilatın etrafında kenetlenmesi gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, şöyle söyledi: “AK Parti kurulduğu ve iktidar olduğu günden itibaren sürekli değişim ve dönüşümü yaşadı. Sürekli olarak kendisini de yeniledi ve mevcut dinamizmini muhafaza ederek milletine hizmet etti. Türkiye’de yapılamaz denen bir çok hizmeti hayata geçirdik. Milletimiz tam 12 seçimdir teveccühünü partimize yönelik yerine getirdi. Türkiye son yıllarda bir türbülansın içinden geçiyor. Batılı devletler Türkiye açısından hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya geldiler. Kapının eşiğinde bekletilen, ensesine vurulup lokması alınan ve kendi tezleri bir kenara bırakılan bir Türkiye’nin bu coğrafyada var olması mevzu değil. Cumhurbaşkanımız millet bize hangi istikameti çizerse o yoldayız dedi ve kefenimi giydim de yola çıktım dedi. Bu büyük bir meydan okumaydı. Daha önceki dönemlerde milletin teveccühüne mazhar olan siyasi partiler Ankara’ya gelince millete sırtını döndüler ve millet nezdinde kabul görmediler. Ama siz kendisine kefen biçen bir adam için bir şeyi dikta etmeniz ve ona ayar vermeniz mümkün olmaz. AK Parti milletin itibarını yükseltmek için çok önemli adımlarımız oldu. Önümüzde 2023 var ve bunun için gece demeden gündüz demeden çalışmalıyız”.



“MAKAMLAR BİZDE AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR”
“Bir taraftan güçleneceğiz ve işimizi odaklanacağız. Türkiye kazanacaksa bizler de kaybetmeye hazırız diyenlerin partisi olmalıyız. Makamlar bizde amaç değil araçtır” diyen Çavuşoğlu, şöyle devam etti: “Bundan 50 yıl sonra gelişmeleri tarih kitaplarından okuyanlar, bu kadronun bir tarihi yazdıklarını görecekler.Bu ülkenin geleceği için ne denli önemli işler yaptığımızı görecekler ve sizlere minnet duyacaklar. Önümüzde yeni bir süreç var ve Cumhurbaşkanımız 16 Nisan’dan sonra partimizin başına döndü.Sürekli olarak yenilenme var.Geçmişin tecrübesi ve yeninin dinamizmini bu sürece katmamız lazım. Bu süreçte yapmamız gereken bulunduğumuz yerin hakkını vermektir. İstediğiniz kadar iyi hizmet yapabilirsiniz. Ama eğer bir yoksulun ve mahsunun derdine derman olamıyorsanız hizmetin hiçbir anlamı yoktur. Bizler her zaman milletle yan yana omuz omuza ve iyi kötü gününde hep birlikte olmalıyız. Sahada mutlaka varlık göstermek zorundayız. Türkiye’de muhalefet anlayışı hastalıklı. Bu nedenle bizler kendi kendimize muhalefet ederek Türkiye’yi büyütmek zorundayız. Sabah başka akşam başka konuşanların Türkiye’de yapacakları bir şey yoktur. Nefsani duyguları bir kenara bırakıp, ikbal peşinde koşmadan Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenmemiz lazım.”



UŞAK, ANKARA’DA ÇOK İYİ TEMSİL EDİLİYOR
Çavuşoğlu, “Ankara’da Uşak gerçekten iyi temsil ediyor. Mehmet Altay ve Alim Tunç uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ilin hizmet alması noktasında önemli işler başarıyorlar. Ben daha önce yerel seçimler için Uşak’a gelmiştim ve buradaki birlikteliği görünce Uşak’ı kazandık dedim. Bugüne kadar Uşak’tan Ankara’ya hiçbir zaman için sıkıntı ve dert gitmedi” dedi. Çavuşoğlu, ziyaretin ardından kentten ayrıldı. 

Editör: TE Bilişim