Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
USAKPORT.COM ÖZEL HABER///

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimleri öncesinde, vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
 
Dün AK Parti Uşak İl Teşkilatı’yla birlikte kıraathane ziyaretleri yapan Başkan Cahan, burada vatandaşla bir araya gelerek, talep ve beklentileri dinledi.
 Atatürk Mahallesi’nin “Şekerevleri” olarak adlandırılan bölgesindeki kıraathanelerde seçim çalışmalarını devam ettiren AK Parti Uşak İl Teşkilatı, kıraathane ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve teşkilat mensuplarının yaptığı ziyaretlerde vatandaşla bire bir görüşmeler yapıldı. 



Yayalar Kıraathanesi’nde 24 Haziran buluşması adı altındaki toplantının ardından Şekerevleri mevkiindeki kıraathanelerdeki vatandaşlar ziyaret edildi. 
24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin kampanya süresinin sonuna kadar süreceğini ve kentte sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacaklarını ifade etti. 



Başkan Cahan, “24 Haziran seçimleri ülkemiz için ayrı bir önem taşıyor. Üzerinde bir çok oyunun oynandığı ülkemizin, 2023 hedeflerine ulaşması için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize ilimizden en yüksek teveccühün gösterilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle çalışmalarımız sahur vaktine kadar aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerde ayrıca vatandaşın bizden talep ve beklentilerini dinleyerek, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yapımı için de gerekli plan ve programı da yapmaktayız” dedi. 






 
Editör: TE Bilişim