Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimlerinin ardından başladığı teşekkür ziyaretleri kapsamında, Türk Sağlık Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Özkuk’u ve sendika üyelerini makamında ziyaret etti.
Kamu Sen’in şemsiyesi altında faaliyet gösteren ve 24 Haziran’da Cumhur İttifakına destek veren Türk Sağlık Sen’in yöneticilerine ve üyelerine teşekkür eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ayrıca kentle ilgili talep ve beklentiler hakkında da istişarelerde bulundu.
Türk Sağlık Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Özkuk, Başkan Nurullah Cahan’a belediye hizmetleri noktasında başarılar diledi ve kentin yararına olacak tüm çalışmalara destek olduklarını kaydetti.
Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli bir dönüm noktasının başlangıcı olduğunu belirterek, “Son 16 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz için önemli hizmetler hayata geçirildi. Türkiye beklenenden iyi rakamlar ortaya koydu, ekonomik ve sosyal anlamda gücünü tüm dünyaya hissettirdi. Tüm bu güzel gelişmeler, bazı grupları rahatsız etti ve sürekli bir darbe yapma girişimi ile seçilmiş siyasetçiler tehdit edilmek istendi. 17-25 Aralık’taki ihanetler, Gezi parkı olayları ve son olarak 15 Temmuz’daki hain darbe girişimlerinde milli iradeye engel olunmak istendi. FETÖ, DAEŞ ve PKK gibi terör örgütleri ve uzantıları, ferasetli ve kararlı Türk milletinin cesareti ile her defasında avucunu yalamak zorunda kaldı. Milletimiz ve ülkemize bağlı devlet büyüklerimiz, omuz omuza verdiler ve darbeler dönemini kökünden kapattılar. 24 Haziran seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde kurulan Cumhur İttifakı, hem Cumhurbaşkanlığında, hem de parlamentoda iyi bir oy alarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin sahipsiz olmadığını gösterdiler. Bu süreçte milletimizin ve devletimizin yanında olanlar ve karşısında duranları gördük. Türk Sağlık Sen Uşak Şubemiz de bu zorlu dönemde devletin ve milletin yanında olduğunu duyurdu. 24 Haziran seçimlerindeki desteklerinden dolayı Türk Sağlık Sen Uşak Şube Başkanımıza ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
            Öte yandan Başkan Nurullah Cahan, sendika yöneticileri ve üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
Editör: TE Bilişim