Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
FOTOĞRAFLAR EKLENECEK... 

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 24 Haziran erken seçimleri kapsamında Dikilitaş’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceğine yönelik önemli bir seçim olduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “Daha önce de sık sık bir araya geldiğimiz hemşerilerimizle bu kez genel seçimlerimiz vasıtasıyla buluştuk. 24 Haziran’da çıkacak sonucun önemini anlattık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi vakit Türkiye vakti. Vakit devlete ve millete sahip çıkma vakti. Gördük ki halkımız da bizlerin yanında. Hemşerilerimize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şunu gönül rahatlığıyla, açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz, AK Parti olarak Uşak 24 Haziran’a hazır, bizler hazırız. Yine sandıklara şehrimizin mührünü hemşerilerimizle birlikte vuracağız.” dedi.

AK Parti olarak sahada olduklarını ve Uşaklılarla buluştuklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ise, Uşak halkına ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkürlerini iletti. Seçimlerin çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak iyi bir neticeye kavuşulacağına inandığını dile getirdi.

Ziyaretlerin verimli geçtiğini paylaşan Kadın Kolları mensubu Safinaz Yaşar da, “Gezdiğimiz bütün mahallelerde çok güzel tepkiler aldık. Ziyaretlerin durumu bizleri oldukça mutlu etti. Ben durmak yok yola devam diyorum.” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim