TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerin kampanya döneminde yoğun bir çalışma yapan ve teşekkür ziyaretlerinde bulunan Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, partisinin kentten 2 milletvekili çıkardığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 51’in üzerinde oy aldığını belirterek, “Vatandaşımızla 24 değil 25 saat görüşen bir felsefemiz var. Seçim bitmiş olabilir, ama halkımızın talep ve beklentileri her daim sürecektir. Kurum ve kentleri ziyaret etmeye devam ederek, ilimizi tüm vatandaşlarımızın görüş ve önerileriyle yönetmeye devam edeceğiz” dedi.



        Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimlerinin ardından, kurum ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine başladı. Bugün sabah kahvaltısında, Karakıran mevkiine hizmet veren ve şehiriçi ulaşımı sağlayan otobüs şoförleriyle yapan Başkan Cahan, hat başkanı İrfan Türker’e, hat sahiplerine ve şoförlere 24 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Burada talep ve beklentileri dinleyen Başkan Cahan, kendisine iletilen konuları belediyenin ilgili birimlerine ileteceğini kaydetti.



        Türkiye’nin 24 Haziran seçimlerinde iyi bir sonuç aldığını ve kazananın millet olduğunu belirten Başkan Cahan, “Bu seçimi Allah’ın izni ve milletimizin ferasetiyle kazandık ve durmak yok yola devam dedik. 24 Haziran seçimlerine hazırlık döneminde yoğun tempoda bir çalışma gerçekleştirerek, ilimizde ayak basmadık yer bırakmadık. AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en büyük fark, sadece seçim zamanında değil, her dönemde halkın arasında olmasıdır. Bu hizmet döneminde, yine vatandaşımızla istişarelerde bulunarak ve onlara asla  sırt çevirmeden çalışacağız. Vatandaşımızla 24 değil 25 saat görüşen bir felsefemiz var. Seçim bitmiş olabilir, ama halkımızın talep ve beklentileri her daim sürecektir. Kurum ve kentleri ziyaret etmeye devam ederek, ilimizi tüm vatandaşlarımızın görüş ve önerileriyle yönetmeye devam edeceğiz” dedi.



        Başkan Cahan, kahvaltının ardından Karakıran hattı sahipleri ve buradaki görevlilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, esnafı ziyaret etti.






 
Editör: TE Bilişim