Başkan Mıllık, "Safları sıkılaştıralım"

AK Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, yaptığı yazılı açıklama ile koalisyon çalışmalarının sonuçsuz bırakılmasını eleştirirken, erken seçim sürecinde 'safların sıkı tutulması' gerektiğini aktardı.

AK Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, bir basın açıklaması yaparak koalisyon çalışmalarını karşılıksız bıraktığını ifade ettiği CHP ve MHP'ye yüklendi. "Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’nun da söylediği gibi, 'Tarih, sorumluluktan kaçanları da yazacak. Tarih, hayır hayır hayır diyenleri de yazacak'tır" dedi.

Başkan Mıllık, 24 Mayıs 2014 tarihinden bugüne kadar, gerek teşkilat çalışmaları, gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle üzerlerine düşen her sorumluluğun altına imzalarını attıklarını aktardı. Mıllık, "Öncelikle bu mübarek yolda yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen geçmiş dönemlerdeki çok değerli il gençlik kolları başkanlarıma, yönetim kurulunda görev almış, bu kutlu memleket davasına hizmet etmiş gönül dostlarıma en samimi duygularımla şükranlarımı belirtmek istiyorum. 3 Kasım 2002’den bugüne kadar söz verildiği gibi hamdolsun hiçbir şey eskisi gibi olmadı" dedi.

"CHP ve MHP alçalmıştır"

AK Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından AK Parti'nin tek başına iktidar olamamasının akabinde anayasanın gereği olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hükümeti kurma görevini %41 oy alarak 1.parti olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdiğini hatırlattı. Başkan Mıllık, "Tüm samimiyeti ve içtenliğiyle, memleketimizin hükümetsiz kalmaması gerektiğini her platformda dile getiren Başbakanımızın koalisyon hükümeti için CHP ve MHP ile yapmış olduğu müzakereler karşılıksız kaldı. CHP ve MHP’nin bu tutumları erken seçimi kaçınılmaz hale getirmiştir. Öncesinde oluşması gereken seçim hükümetinde HDP’nin bakanlık kazanmasına göz yumacak kadar da alçalmışlardır" dedi.

Mıllık; “Saflarımızı sıklaştırmaya davet ediyorum”

Başkan Ahmet Mıllık, açıklamasının devamında şunları kaydetti; "Memleketimizin içinde bulunduğu bu belirsizlik ortamı 1 Kasım’da milletimizin iradesiyle, vicdanıyla, sağduyusuyla inşallah son bulacaktır. AK Gençlik Uşak teşkilatı olarak bizler, geçmiş dönemlerde muhtelif görevlerle aramızda bulunan değerli teşkilat mensuplarımızla, bu kutlu davaya gönül vermiş, Uşaklı memleket sevdalısı genç kardeşlerimizi “Saflarımızı Sıklaştırmaya” büyük bir içtenlikle davet ediyorum. Bu münasebetle İl Gençlik Kolları teşkilatı olarak 31 Ağustos Pazartesi günü saat 18.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz “Birlik,Beraberlik,Vefa” temalı kokteylimize, Ak davamıza gönül vermiş, bu harekete nefer olmuş ağabeylerimi, ablalarımı ve kardeşlerimi orada görmekten teşkilatımız olarak büyük bir sevinç ve onur duyacağız".

Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!

 

Editör: TE Bilişim