Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı
AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Basri Yıldırım, 24 Haziran sonrası Türkiye'de büroktarik oligarşinin ortadan kalkacağını söyledi. 24 Haziran seçimlerinin ayrı bir anlamının bulunduğunu dile getiren Basri Yıldırım, "Türkiye'nin yakaladığı kalkınma hamlesinin önüne geçmek isteyen gruplar, kutuplaşma ve ötekileştirme siyaseti  topluma angaje ederek bir algı operasyonu oluşturmaya çalışıyorlar. Bu hain grupların tek amacı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülke menfaatleri için yaptığı çalışmalara engel olmaktır. Türkiye'de ne zaman bir şeyler iyiye doğru gitse birileri illa rahatsız olur ve eski Türkiye'ye dönmek için türlü türlü dolaplar çevirirler. Son 16 yıldır bu kötü zihniyetle siyaset yapanların tek işi Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. Biz böylesine bir ortamda milli ve manevi düşünmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

YILDIRIM: CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ BÜROKTARİK OLİGARŞİYİ YOK EDECEK
Basri Yıldırım, "Allah nasip ederse memlekete hizmet etmeyi ve yatırımların devamı için elimizden gelenin daha fazlasını yapmayı arzu ediyoruz. Bunun kararını verecek olanlar büyüklerimizdir. İnşallah 24 Haziran'da 3 milletvekili çıkaracağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan seçeceğiz. Bu seçimler 1 Kasım seçimlerinden daha önemli bir seçimdir. Seçimle birlikte Türkiye'de çok önemli değişiklikler olacak ve hantal yapı ortadan kalkacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bürokratik oligarşiyi yerle bir edecek, bitirecek aynı zamanda hızlı kararlar alıp hızlı yatırımlar yapılmasını sağlayacak bir sistemdir. Sahada bunu iyi anlatmamız gerekiyor. 24 Haziran'da inşallah büyük bir bayram kutlayacağız. Bu vesileyle şimdiden halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor ve seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim