Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi
2013 ve 2015 döneminde AK Parti Uşak İl Başkanlığı yapan ve şu anda Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi seçilen Basri Yıldırım, 24 Haziran seçimleri için milletvekilli aday adaylığını resmen açıkladı. 

AK Parti'den aday adaylığı formunu dolduran Basri Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. 

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Basri Yıldırım, "AK Parti'de siyasi hayatıma başladım ve teşkilat içinde farklı kademelerde görev alarak, son olarak Uşak il başkanlığı görevini üstlendim. 1 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekili aday adayı oldum ve parti teşkilatımızdan asla kopmadan, ülkemin geleceği için üzerime ne düşüyorsa yapmaya çalıştım. Son olarak partimizin 16 Nisan referandumunda kurduğu Uşak Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'nı üstlendik. Dün olduğu gibi bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayım. Aday olmam veya olmamam hiçbir şey değiştirmez, bu dava uğruna 24 Haziran seçimlerine kadar gecemi gündüzüme katarak, partim için çalışmaya devam ederim" dedi. 

24 Haziran seçimlerinin ayrı bir anlamının bulunduğunu dile getiren Basri Yıldırım, "Türkiye'nin yakaladığı kalkınma hamlesinin önüne geçmek isteyen gruplar, kutuplaşma ve ötekileştirme siyaseti  topluma angaje ederek bir algı operasyonu oluşturmaya çalışıyorlar. Bu hain grupların tek amacı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülke menfaatleri için yaptığı çalışmalara engel olmaktır. Türkiye'de ne zaman bir şeyler iyiye doğru gitse birileri illa rahatsız olur ve eski Türkiye'ye dönmek için türlü türlü dolaplar çevirirler. Son 16 yıldır bu kötü zihniyetle siyaset yapanların tek işi Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. Biz böylesine bir ortamda milli ve manevi düşünmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim