Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj veren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Türkiye üzerinde kötü emelleri olan devletler ve çıkar grupları hala var. Ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimlerine karşı tek yürek halinde mücadele ediyoruz” dedi

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferi’nin sadece Türkiye için değil, bütün İslam dünyası için büyük bir başarı olduğunu ifade eden Basri Yıldırım, “Kahramanlıklarla dolu tarihimizde de, 1915 Çanakkale Zaferi tarihimize altın harflerle yazılmış önemli bir dönüm noktasıdır. Büyük zaferin ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde İstiklal mücadelesine giren milletimiz, azim ve inançla, başarıya ulaşmıştır. Türk milleti tarih boyunca hür yaşama arzusunu asla kaybetmemiş ve tek yürek halinde ülke topraklarını korumayı başarmıştır. Çanakkale, aradan geçen süreye rağmen hala unutulmamıştır ve asla unutulmayacaktır” dedi.

TEK YÜREK HALİNDE MÜCADELE EDİYORUZ

Türkiye’nin üzerinde hala farklı emelleri bulunan devletlerin ve çıkar gruplarının bulunduğunu dile getiren Basri Yıldırım, ferasetli Türk milletinin bu tip oyunlara gelmediğini belirterek, “Çanakkale’de omuz omuza vatanlarını müdafaa ederken şehit düşenlerin yan yana yattığı kabirlerinden aldığımız ilhamla, kardeşliğimizin pekişmesi için çalışıyoruz. Ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimlerine karşı tek yürek halinde mücadele ediyoruz. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Arap’ıyla etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatan toprakları için savaşmış ve Çanakkale’de yan yana yatan şehitlerimiz, milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü göstergesi olmaya devam edecektir.  Şehitlerimiz kahramanlıklarından aldığımız ilhamla, ülkemizi tarihine, kültürüne ve medeniyetine yakışır şekilde büyütmeye, güçlendirmeye ve yüceltmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve memleketimiz için canını dişine takan bütün gazilerimizi, rahmet ve saygı ile anıyorum" dedi.

Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!

 

 

Editör: TE Bilişim