Uşak AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Uşak Üniversitesi AK Parti Teşkilatı (ÜNİAK) üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Tanışma toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, milli iradeyi yıkmaya yönelik faaliyetlerde bulunanların mutlaka hesap vereceğini söyledi. AK Parti iktidarının vatandaşın oluru ile iktidara geldiğini kaydeden Basri Yıldırım, “Kötülük ve iftira bir bumerang gibidir. İftira atan ve suni dosyalarla devlete zarar verenler, yaptıkları zulmün hesabını vereceklerdir” dedi.

AK PARTİ UŞAK İL TEŞKİLATLARIYLA TANIŞMA TOPLANTISI

AK Parti Uşak İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve ÜNİAK üyeleri, Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldiler. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve partililerin katıldığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kahvaltıda bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, vatandaşın oylarıyla iktidara gelen hükümete darbe girişiminde bulunan paralel yapıyla mücadelenin sürdüğünü ifade etti. “Biz halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla yola çıktık. Vatandaşın duygularını istismar etmedik ve edenlere de izin vermedik” diyen Basri Yıldırım, “Kötülük ve iftira bumeranga benzer. İftira atanlar, elbet bir gün hesap vereceklerdir. Biz hep doğru olanı yaptık ve insanlarımıza nasıl daha iyi hizmet ederiz kaygısıyla hareket ettik. AK Parti hükümetini yıkmak için bugüne kadar bir çok girişimde bulunuldu. Fakat milletten aldığı güçle partimiz dimdik ayakta kaldı” ifadelerini kullandı.


UŞAK ÜNİVERSİTESİ BİZİM DÖNEMİMİZDE KURULDU

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

Uşak Üniversitesi’nin kurulmasının daha önceki iktidarlar döneminde hayal olduğunu söyleyen Basri Yıldırım, 20 bini aşkın öğrencinin kent ekonomisine de katkı sağladığını ifade etti. Uşak’ın Eskişehir gibi öğrenci kenti olma yolunda olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, “Üniversite öğrencilerimizle kentimiz daha güzel bir hale geldi. Bu yıl 20 binin üzerinde öğrencimiz var ve bu rakamın önümüzdeki yıl 25 bini bulması bekleniyor. Öğrenci demek, kentin kültürel ve sosyal anlamda büyümesi anlamına geliyor. Aynı zamanda ekonomik olarak da ciddi bir değişim ve dönüşümü de şehir yaşıyor. Yurt, yeme içme ve diğer hizmetlerin kentte artması, istihdama da olumlu katkılar sağlıyor. Ayrıca üniversitemizdeki akademik personelin artması ile kentteki nitelikli işgücünde artış gözlendi. AK Parti olarak, öğrencilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz ve çözüm noktasında üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizler sorunlarınızı bize anlatacaksınız ve biz gerekli mercilere ileterek sıkıntının giderilmesini sağlayacağız” dedi. Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Editör: TE Bilişim