Ülkü Ocakları Uşak Şubesi’ni Genel Başkan Olcay Kılavuz hizmete açtı

Uşaklı ülkücülerin aralarında topladıkları para ve yardımlarla aldıkları bina, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından törenle hizmete açıldı.

Kurtuluş Mahallesi 1. Burçak Sokakta bulunan Ülkü Ocakları Uşak Şubesi açılışını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, kesilen kurban ve dualar eşliğinde gerçekleştirdi.

BOZKURT SELAMI İLE KARŞILANDI

Uşaklı ülkücüler, genel başkanlarını İsmetpaşa caddesi üzerinde hilal şeklinde dizilerek, bozkurt selamı ile karşıladı. Açılış törenine, MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Ümit Arslan, Türk kamu Sen Uşak İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Özkuk ve diğer şube başkanları ve kalabalık ülkücü bir grup katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Uşak Şube Başkanı Ümit Arslan, “Uşaklı ülkücüler olarak, aramızda topladığımız para ve yardımlarla kendi binamıza kavuştuk. Emeği geçen ve destek olan tüm ülkücülerden Allah razı olsun. Bugün aynı zamanda ilk ülkücü şehitlerimiz Halil Esendağ ve Selçuk Duracık’ı kaybetmemizin yıl dönümü. Onların ve tüm ülkücü şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

‘ÜLKÜCÜ HAREKET HER ZAMAN MAZLUMDAN YANA OLMUŞTUR’

” 11 Ayın sultanı olan Ramazan ayında Uşaklı ülküdaşlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek ayın size, ailenize, ülkemize ve bütün İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ediyorum. Dualarınızda milletimizin ve ümmetimizin mazlumlarını, düşkünlerini, öksüz ve yetimlerini asla unutmayınız. Ülkücü hareket her zaman mazlumun yanında olmuş, haksızlık karşısında sesini yükseltmiş ve zalimlerin karşısında dimdik durmuştur. Ancak İslam âleminin ve Türkiye’nin mevcut olaylar karşısında ki tavrı cılız tepkilerden öteye gidememiştir. Bu atalet bir an önce yerini dirilişe ve silkinişe bırakmalı, Müslümanlar küfre karşı tek yumruk olmalıdır.Zulmün asla payidar olamayacağını ve mazlumun ahının yerde kalmayacağını biliyoruz. Çünkü hiç kimsenin değilse bile Yüce Allah’ın adaleti mutlaka tecelli edecektir. Bu vesileyle yaşamını kaybeden Müslüman kardeşlerimize rahmet diliyor, ailelerine ve bütün İslam âlemine sabırlar temenni ediyorum. Az evvel Ümit Başkanımız da andı. Bugün Ülkücü ağabeylerimiz,  Halil Esendağ ve Selçuk Duracık’ı kaybedişimizin yıldönümü. Ben de tüm ülkücü şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Uşaklı ülkücü kardeşlerimizi çok güzel bir dayanışma örneği göstererek az sonra hizmete açacağımız kendi binalarına kavuşmuşlardır. Kendilerini kutluyor ve yeni binalarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi

Kılavuz, Ümit Arslan’a binanın tapusunu takdim ettikten sonra, kurban kesilmesi ve edilen dualarla yeni bina hizmete açıldı.

Editör: TE Bilişim