Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İzmir'de aday tanıtım toplantısı düzenledi.  Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Prof. Dr. Haydar Baş’ın da katıldığı aday tanıtım toplantısında, Ege bölgesindeki 7 ilin ve ilçelerinin BTP'li belediye başkan adayları ilan edildi. Uşak Belediye Başkan Adaylığına Mehmet Ali Kandilli getirilirken, Sivaslı İlçesine Ramazan Uğur, Banaz İlçesine Halil İbrahim Çakın, Ulubey İlçesine Yaşar Gediz, Eşme İlçesine Ahmet Kozak, ve Karahallı İlçesine  Havva Çakın aday olarak gösterildi. 

Mehmet Ali Kandilli kimdir?

1976 Uşak Doğumlu olan Mehmet Ali Kandilli, Isparta Gönen Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliğini bitirmiştir. 1999 mezunu olan Kandilli, 2010 yılına kadar okul ve dershanelerde öğretmenlik yapmış daha sonra Uşak yerel basın ve medya kuruluşlarında bizzat görev alan gazeteci yazardır. Kandilli Evli ve 2 çocuk babasıdır.  
 
Editör: TE Bilişim