AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Uşak Belediye Başkanlığı görevine başlayan Nurullah Cahan, yerel yönetim bazındaki çalışmaların genel siyasete önemli katkı sağladığına değindi. Türkiye’de ilk defa ulaşım fiyatlarında indirime giden kentin Uşak olduğunu kaydeden Nurullah Cahan, “Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Bu noktada ulaşım fiyatlarında indirime gittik ve bu dönem su ücretlerine zam yapmadık. Ayrıca sosyal riski önlemek için bir dizi projeyi hayata geçiriyoruz. Şu anda kentte yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı, bilimsel veriler ışığında belirliyoruz. Önümüzdeki günlerde sosyal bazlı çalışmalarımıza ışık tutacak önemli bir altyapıyı hazırlamaktayız” dedi.

“Çiftinin tarlayı ekime hazır hale getirmesi zordur ve sabır ister. Biz de şu anda projelerimizin hayata geçmesi için ön hazırlıkları sabırla ve kararlılıkla sürdürüyoruz” diyen Nurullah Cahan, şöyle devam etti: “Kent park ve kentsel dönüşüm projelerinde önemli adımlar attık. Depreme dayanıksız olan meteoroloji binasını yıktık ve merkezde bulunan adliye binasını da önümüzdeki günlerde yıkacağız. Zaman içinde bölgede depreme dayanıksız olan binalar yıkılacak ve kent parkın uygulanacağı alan tarla misali ekime hazır hale gelecek. Burada vatandaşımızın kullanacağı ve rahat bir nefes alacağı ortamlar oluşacak. Kentimize hak ettiği bir meydanı kazandıracağız.
  Diğer projelerimizi de takip ediyoruz ve hiçbir projemizin sözde kalmadığını zamanı geldiğinde hep birlikte göreceğiz.” Nurullah Cahan, genel seçimlerde partisinin ciddi bir çıkış yakalayacağını ve oy oranını artıracağını sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim