Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti'nin Merkez İlçe 5'inci Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, aday adaylığı döneminde bir arkadaşı tarafından sırtından hançerlendiğini söyledi. Partisinin 5'inci Olağan Kongresi'nde bir konuşma yapan Nurullah Cahan, birlik ve beraberliğin her zaman önemli olduğunu ve hizipleşmenin kimseye yarar getirmeyeceğini dile getirdi. Nurullah Cahan, "30 Mart yerel seçimleri döneminde bizimle beraber aday adayı olan bir arkadaşımız, aday gösterilmeyince bizi sırtımızdan hançerledi. Şimdi gördükki sırttan hançerleyenlerin gidecek bir yeri yok" dedi. 2015 seçimlerine birlik ve bütünlük içinde girilmesinin önemli olduğunu belirten Nurullah Cahan, kapı kapı dolaşacaklarını ve partisinin hizmetlerini anlatacaklarını belirterek, "30 Mart'ta ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğimiz yükselişi, Allah'ın izniyle 2015 genel seçimlerine de yansıtacağız" dedi. 

ESKİ İL BAŞKANI MEHMET GÜN TWİTTER HESABINDAN YÜKLENMİŞTİ
Öte yandan Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın isim vermeden eleştirdiği aday adayının eski İl Başkanı Mehmet Gün olduğu tahmin ediliyor. Mehmet Gün de İl Başkanlığı'ndan istifa ederek aday adayı olmuştu. Mehmet Gün, o dönemde sosyal ileşitim ağı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Mehmet Gün'ün paylaşımlarından birinde, "Dev yalanlar, yalanın bini bin para. Yalan vergi olsa BB adayı bir tane dahi proje açıklayamayacaktı heralde" şeklindeydi.  Mehmet Gün, bu paylaşımların ardından Twitter hesabını kapatmıştı. 

Editör: TE Bilişim