Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, son dönemlerde kentte en çok tartışma konusu olan SSK Evleriyle ilgili, bölgedeki hak sahipleriyle bire bir görüşerek, uygulanacak projeyle ilgili doğru bilgileri vatandaşla paylaşıyor.

Mesai saatleri dışında bölge ikamet eden vatandaşlarla ev toplantılarında buluşan Başkan Cahan, şahsi ve siyasi menfaatleri kentin çıkarlarının önünde tutanların olduğunu belirterek, “Kendi cebini düşünen bir grup var ve bunlar dedikodu yoluyla yanlış bilgileri ortaya atıyor. Halkın evlerinden edileceği ve farklı yerlere taşınacağı gibi aslı olmayan sözler edilmiş. Biz bunların yanlış olduğunu her fırsatta dile getirmiştik. Sağduyulu SSK Evleri sakinleri, bizden aldıkları doğru bilgilerle, projemizin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu öğrendiler” dedi.  

Bölgedeki projenin TOKİ’yle değil, yerel müteahhitlerle sağlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Cahan, “
Kısa sürede bitireceğimiz projemiz esnasında ise hak sahiplerini mağdur etmeyerek kira desteği de vereceğiz. Kısacası çalışmalarımız bittiğinde kentimize örnek olacak ve bundan sonraki çalışmalarda a ışık olacak bir alan ortaya çıkacak” diye konuştu. Başkan Cahan’a; Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Özer Erkek ve Emine Yıldırım ve Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana da eşlik etti.

 

Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!

 

Editör: TE Bilişim