Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti'nin Ocak ayı il danışma meclisi toplantısında, genel siyaset ve kentteki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 2018 yılının zor olacağını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iç ve dış mihraklar tarafından hedef alındığını belirterek, "Senaryolara ve fitneye kanmayacağız. Reisimizle yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. Kim nereden aday olursa olsun, kazanan yine millet olacak" dedi.



    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaderiyle Türkiye'nin kaderinin örtüştüğünü ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şöyle söyledi: "Cumhurbaşkanımızın kaderiyle devletimizin kaderi özdeşleşmiş durumda. Onu bir alaşağı etsek diye düşünüyorlar. Dünyanın beklediği bu, ama nerede gariban varsa hepsinin gözü Cumhurbaşkanımızda. Onların bu duaları ve isteği ile, 2019 seçimlerini kazanacağız ve dünyanın beklediği bu adalet sistemini inşa edeceğiz.  Yapılamaz denenleri yaptık, darbelere karşı koyduk ve 27 gece bu meydanda nöbet bekledik. Bunu yine yapmak için buradayız ve halk için ne gerekiyorsa yapacağız.  20 Ocak'ta Uşak Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacak. Cumhurbaşkanımız en son geldiğinde rahmet yağıyordu ve meydan hınca hınç doluydu.  Çalınmayan kapı ve sıkılmayan el bırakmadan meydanlarda ve sokaklarda tüm Uşak'ta çalışmaya hazırız". 



"KENTSEL DÖNÜŞÜM UŞAK'IN AYAĞINDA PRANGAYDI VE BİTTİ"
Kentte yapılan hizmetler hakkında konuşan Başkan Nurullah Cahan, yapılamaz ve hayal denen projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Cahan, "Uşak Belediyesi olarak çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. AK Parti köklü sorunları çözen bir parti. Türkiye'nin ayağında pranga olan bir çok konuyu çözdü. Kentsel dönüşüm bir prangaydı, AK Parti döneminde Mesut başkan zamanında başladı ve bitirmek bize nasip oldu. 10 yıllık bir mazisi vardı ve Cumhurbaşkanımız ve sizlerin desteği ile bitirdik. Yılların sorunu Dokuzsele deresi şehrin ortasından geçiyordu ve uyumlu bir çalışmayla bitirdik. Açılışında hep beraberdik ve sayın Cumhurbaşkanımız Uşak'ın güzelleştiğini ve kabuk değiştirdiğini ifade etti. Şimdi Uşak kent meydanını yapıyoruz, hayal denileni gerçekleştiriyoruz, sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve sizlerin desteklerinizle bu çalışmayı hayata geçiriyoruz. Okulları yıkmaya devam ediyoruz ve 15 günde alan temizlenecek, bahar döneminde icraata başlanacak ve yıl sonunda kent parkı hizmete açmayı rabbim bizlere nasip etsin" dedi. 



"ÇİVRİL CADDESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TERTEMİZ OLACAK"
"Bakanımız geldiğinde sunum yaptık ve 1 yılda 3'üncü battı çıktıyı bitiriyoruz. İlk asfaltı attık ve haftaya kirişlerini koyacağız ve sayın Cumhurbaşkanımız geldiğinde hizmete açacağız" diyen Başkan Cahan,Çivril Caddesi'ndeki yol çalışmasına değindi. Cahan, şöyle söyledi: "Elektrik direklerinin yer altına alınmasından dolayı çalışmalar biraz aksadı ve şimdi Çivril caddesinde sıkıntı var ve dün itibariyle direkler sökülmeye başlandı ve haftaya tertemiz hale getireceğiz.  Cuma pazarı üzerini kapattık ve halkımıza verdiğimiz bir sözümüzdü. Bütün ana yolların tamamını yeniledik ve laleli ledli ışıklandırmayla şehrimizi pırıl pırıl bir hale getiriyoruz.  Sosyal belediyecilik yapıyoruz ve garip gurabaya destek çıkıyoruz.  Burada tiyatro kulübünü kurduk, müzik, mehteran ve diğer alanlarda kurslar veriyoruz.  Spora el attık, futbolda 3'üncü lige çıktık ve şu anda lideriz. İnşallah yıl sonunda ikinci lige yükseleceğiz. Basketbolu devraldık, sıkıntılar oldu ve bugün yendik, çıkışımızı sürdüreceğiz. Ata sporumuz ciride el attık ve şampiyonluğu hedefliyoruz. Uşak'ın adını bayrağını ve simgesini tüm Türkiye'ye duyurmak için çalışıyoruz."




 
Editör: TE Bilişim