Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, yeni hükümet sistemi kapsamında göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yeni kabinesinin ülke için önemli işler ortaya koyacağını söyledi. 
Türkiye’nin 2002’den bu yana önemli değişimlere sahne olduğunu ve yapılan her yeniliğin hayatı kolaylaştırmak ve kalkınma hamlesinin devamını sağlamak adına yürürlüğe girdiğini dile getiren Mehmet Çakın, “Uşak ve Türkiye için yakalanan istikrar ve kalkınma hamlesi devam edecek ve çalışmalarımız bir üst boyutta daha hızlı devam edecek. Milletimiz hantal bürokrasiden kurtulacak ve yeni kabinemiz sadece 2023 hedeflerine odaklanacak” dedi. 
24 Haziran’da milletin emaneti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğini kaydeden Mehmet Çakın, “Nasıl ki milletimiz emaneti ehline vermişse, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da yeni sistemin kabinesine alanında iyi ve uzman isimleri aldı. Yeni kabinemizde gerek siyasetten ve gerekse devlet geleneğinden gelen çok tecrübeli isimler bulunuyor. Milletini ve devletini tanıyan, vatanına ve ülkesine bağlı bir kabinemizin olmasını bir şans olarak görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve yeni bakanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Ve biliyoruz ki, artık hedeflere giden yol daha kısalmıştır ve ülkemiz gerek bugün ve gerekse ileride ortaya çıkacak tüm sorunları alt edecektir” dedi.
Editör: TE Bilişim