TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, büyük mücadeleler sonucu kazanılan Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı ve ülkemizdeki bütün milletlerin tek yürek oldukları Çanakkale, sözde değil özde kardeşliğin ve gerçek vatan sevdasının nasıl bir duygu olduğunu ortaya koyuyor. Bizi biz yapan en büyük değer memleketimize duyduğumuz sevgi ve kardeşlik bilincimizdir” dedi

AK Parti’den 25’inci dönem Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Çanakkale’nin esaretten kurtuluşta büyük rol oynadığını ifade eden Erol Korkmaz, “Türk Milleti, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kabul etmediğini, tek yürek olarak verdiği mücadele sonucu tüm dünyaya gösterdi. Uğruna ailesinden ve canından vazgeçen aziz şehitlerimizin ve canı pahasına cephede mücadele eden gazilerimizin gösterdiği üstün çaba, bu vatanın ne kadar önemli olduğunu ve ilelebet korunması gerektiğini gözler önüne seriyor. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı ve ülkemizdeki bütün milletlerin tek yürek oldukları Çanakkale, sözde değil özde kardeşliğin ve gerçek vatan sevdasının nasıl bir duygu olduğunu ortaya koyuyor. Bizi biz yapan en büyük değer memleketimize duyduğumuz sevgi ve kardeşlik bilincimizdir. Bu nedenle Çanakkale’deki aziz şehitlerin torunları olarak sorumluluğumuz farkındayız. Vatanımızın daha da ileriye gitmesi ve uluslar arası birlik ve bütünlüğü sağlayan bir güç haline gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

DIŞARIDAN GELEN TEHLİKELE KARŞI HEP UYANIK OLACAĞIZ

Türkiye’nin medeniyetin ve tarihin önemli bir merkezi olduğunu dile getiren Erol Korkmaz, “Gerek zengin tarihi, gerekse bulunduğu konum ve bağımsızlığına düşkün bir yapısı nedeniyle, bütün gözler ülkemizin üzerinde. Bazı yabancı devletler ve onların taşeronluğunu yapan çıkar odakları, hala ülkemiz üzerindeki kirli emellerini sürdürüyorlar. Bu noktada biz de dışarıdan gelen tehlikelere karşı hep uyanık olacağız. Kimse birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacak. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümü münasebetiyle tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet ve şükranla anarken hepsine Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim