Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanlığının 36'ıncı Olağan İl Kongresi İstanbul Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 
İl Başkanlığı seçimlerinde 2 aday yarıştı. Mavi liste ile Coşkun Mavioğlu yarışırken yeşil listede Nadi Sançar yarıştı.
281 delegenin oy kullandığı seçimde yeşil liste ile Nadi Sancar 179 oyla CHP’nin Uşak İl Başkanı seçildi. Mavi listede Coşkun Mavioğlu ise 102 oy aldı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının sonrası İl Başkanlığı görevini üstlenen Sancar tebrikleri kabulünün ardından kısa bir konuşma yaptı.

Sancar konuşmasında, “ Burada kazanan yâ da kaybeden yok burada bugün 36’ncısını gerçekleştirdiğimiz olağan İl kongremizin kazananı Cumhuriyet Halk Partisidir. Şimdi durmak yok asıl çalışmalarımıza şimdiden sonra hız vermemiz gerekiyor. Bunu da ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak Uşak’ta kaybettiğimiz kaleleri yeniden kazanmak olacak. Uşak Belediyesi’nde inşallah CHP’nin bayrağını dalgalandıracağız. Önümüzde 2019 seçimleri var, bu süreçte az dinlenip çok çalışarak partimizi iktidara taşıyacağız. Bu çıktığımız yolda herkes elini taşın altına koymalı” dedi.
 
Editör: TE Bilişim