Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, emeklilikte yaşa takılanlarla bir toplantı yaptı ve göreve geldiğinde söz konusu gruba iş imkanları oluşturacak, ekonomik anlamda mağduriyetlerinin giderilmesi için atılacak her adıma destek vereceğini söyledi.



Uşak Emeklilikte Yaşa Takılanlar adına oluşturulan gruptaki üyelerle, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve Merkez İlçe Başkanı Halil Arslan’la birlikte görüşen Asım Kalelioğlu, söz konusu sorunun ülkenin önemli bir problemi olduğunu ve bu mağduriyetin mutlaka giderilmesi gerektiğini kaydetti.



Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi için yasal bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunu ve bunun 17 yıldır yönetimde olan AK Parti hükümetleri tarafından yapılmadığını dile getiren Asım Kalelioğlu, “Maalesef ülkemizdeki sistem nedeniyle bir çok vatandaşımız, günü dolduğu halde emeklilik için ayrıca gün saymakta. Bu durum toplumda ciddi bir kesimi olumsuz etkilemekte ve çözüm için mevcut iktidar tarafından da hiçbir adım atılmamakta. Böyle bir ortamda belediye bir şey yapamaz demek yanlış olur. Ben göreve gelirsem, emeklilikte yaşa takılan ve mağdur olan gruplara istihdam konusunda öncelik tanıyacağım. Çünkü bu vatandaşlarımızın da insanca yaşamaya ve hayatlarını sürdürmeye hakları var. Bu konuda partim ve şahsım adına söz veriyorum” dedi.



Asım Kalelioğlu, kentte istihdamı ve üretimi destekleyecek projeleri gündemine aldığını belirterek, “Park ve bahçe yapmakla belediyecilik olmaz. Göreve gelirsem, park yapmak benim asli vazifemdir ve bunu vaat etmek benim mantığıma uymaz. Benim en büyük vaadim, parkta oynayan çocukların, anne ve babalarına iş sahaları açmaktır. Aksi halde, sadece park yaparsınız ve çocuklara suni mutluluk enjekte edersiniz. Oysa doğrusu, aile birliğinin korunması ve mutluluğun bir resim değil, 4 mevsim sürmesidir” diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim