CHP Uşak İl ve İlçe Teşkilatları, köy ziyaretleri kapsamında, Ulubey’e bağlı Akkeçili köyü, Merkeze bağlı Muharremşah ve Kalfa köylerinde vatandaşların sorunlarını dinlediler. Ulubey’in Akkeçili köyünü Uşak Kadın Platformu ile birlikte ziyaret eden CHP İl Başkanı Ali Karaoba, 1984’ten beri köy muhtarlığı yapan Musa Arıcan’ın 32 yılda edindiği tecrübeleri dinledi. Bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden başarıyla çıktığını ifade eden Musa Arıcan, “Herkes küçük yerlerde siyaset yapmanın kolay olduğunu düşünür, aslında tam tersidir. Herkesin bir birini tanıdığı ve akrabalık bağlarının bulunduğu birimlerde, adil davranmaya çalışmak ve kimseyi üzmeden yöneticilik yapmak kolay değil. Bugüne kadar hep adaletli olmaya çalıştım ve bu sayede köy halkı her seçimde emaneti bana teslim etti” dedi.


 CHP Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Seyhan Yazıcı ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz’ın da yer aldığı ziyarette konuşan İl Başkanı Ali Karaoba, köy halkının gönlünde taht kurarak görevde kalmayı başaran Muhtar Musa Arıcan’ı tebrik etti. . Ali Karaoba, “CHP Uşak İl ve İlçe Teşkilatları olarak, önce halkımızın gönlünde yer edinmemiz gerektiğini düşündük ve kapsamlı bir çalışmayla herkese ulaşma gayreti içine girdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana, düzenli olarak köy, belde, ilçe ve sivil toplum kurumlarını ziyaret ediyoruz. Akkeçeli Köyü Muhtarımız Sayın Musa Arıcan gibi biz de halkımızın gönlünde yer edineceğiz, yerelde ve genelde iktidar olarak, vatandaşa hizmetlerin adil bir şekilde nasıl verildiğini göstereceğiz” dedi. Aynı zamanda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Opr. Dr. Ali Karaoba, köyde bulunan kadınların sağlıkla ilgili problemlerini de dinleyerek kısa bilgilendirmede bulundu.

 Öte yandan CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan, il ve ilçe yöneticileri de Merkeze bağlı Kalfa ve Muharremşah köylerinde halkın sorunlarını dinlediler. Yazgan, partisinin tarım ve hayvancılıkla uğraşanlara yönelik hayata geçirmeyi istediği çalışmaları anlattı.

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu

 

 

Editör: TE Bilişim